Say WHAT

Tilda skicka dessa mega sommmriga bilder ikväll! Midsommar ute i klubben, som det ska vara! Jag ljuger inte när jag säger att jag taggar sommaren redan men även vintern har sin charm. Julafton är ju mega mys och julstämmmningen är ju kanon nice.

Soft dag! Drog in med mamma till stan på morgonen för att sedan lämna av henne på flyget och brumma vidare till Emelie. För övrigt som firar jag 1 månad idag med körtkortet mitt <33 hehe, Så! jag har chillat med Emelie hela dagen! En fin film, glass, middag och musikanten för att fixa lillebrors gitarr samt kolla in min, snart, nya babbby! Tackar för en kanon dag min vän, länge sen vi hängde nu tyck ja! och det var ju meeega länge sen vi jammade och sjöng. SÅ imorgon blir det julmarknad med bruden igen. Och sedan blir det till att brumma mot stan och Nilsan. Min fina hoho SAY WHAT!

Vad mer... repveckan har gått mega fort. För fort men det är nice med helg! Taggar verkligen detta projekt, föreställningarna och det härliga gänget. Vill inte att det ska ta slut. T A G G A NU. Jobbat å bra. Det har vi få gjort. BRA JOBBAT ALLA

Over and Out


Sceniska projektet!

Nu är det äntligen dags! Musik-, dans- och musikproduktionstreorna presenterar sitt sceniska projekt " Hitta Joppe"!
Välkommmmmna till Valhalla på Midgård klockan 19.00 den 30/11- 2/12. Kommer bli kanon bra! Kolla även in detta evenemang på facebook. Sök på " Hitta Joppe" och läs mer om tider och priser där. Vi tackar Marika Hahn för hjälpen med affischen/affischerna!

Repveckan är alltså igång och vi kommer tillbringa ja, all tid i dennnna stora lokal VALHALLA. Hoho kommer vi bli galna på varandra? säker.


Wildcat

Jag taggar repveckan! Stängs in oss i valhalla, för vissa jama musik, för vissa dansa... hoho kommer bli nice detta tror jag! men ack, shitt vad mycket som är kvar att göra och nu blev jag ännu mer stressad. Hm, jag hoppas allt löser sig. Nu är goda råd dyra, ska jag duscha och sedan älga in till pojken i stan med bilen ikväll, eller ska jag duscha och sen bara vara för att sedan älga in till stan med bilen imorgon bitti? hmm... det tål att funderas på. OCH nationella är över. Känns ju hur underbart som helst. Nu får man bara hoppas på att det gick bra! hoho kollade nyss skolkattalogen och vad skitans har hänt med vissa kort och där i bland vårt foto? hur suddigt som helst. Ska klaga. OH YES.

TACK OCH BOCK

Highlander

Kram Kram älskade pappa på "farsdag". För er som inte vet eller inte antog det så är det min kära fader på alla ovanstående bilder. Haha seg dag, men det finns inte mycket att göra när man är sjuk. Halsen var dock en positiv syn idag. Det gula är typ, borta så penicillinet slog till hårt direkt mot dom gula fulingarna. Känns underbart skönt. Men jag får fortfarande inte göra något, bara slappa. Okej, jag orkar inte göra annat heller så ska inte klaga. Ingen skola imorgon för min del och kanske inte på Tisdag.... det enda som lockar på Tisdagen är min pianolektion som jag inye haft på jag vet inte hur många veckor. Aja, kan inte hjälpas! Måste bli kry så jag orkar nationella på Onsdag samt sammmla på en massa krafter inför den intensiva repveckan. haha taggad men ack, hur ska det gå? Är det bara jag som känner att jag inte fått en helhets-bild av hur allt kommer se ut till slut? MEN jag tror på det. De senaste ideérna som kommit upp har tänt min glööööööd igen! hoho

Nu blir det Zelda, och yeeee! Spelar på pappas användare och han har Epona! För er som inte vet är det Zeldas häst.... haha. Hej!


Seriös

 Denna kväll bjuder jag på, inte nya bilder men bilder med en touch av seriös! Min sjukdom, nej vad läskigt det där lät... min fiende i min kropp ( YE ) håller på att ge sig. Halsen är betydligt bättre redan. Dock är den högra sidan bättre en den vänsta som är segare på att krya på sig. Febern går lite som den vill men även den är bättre så he gå ba framåt.

IDAG IDAG har jag spelat massa piano! Bland annat, eller egentligen bara "dire dire docks", eller "vatten temat" från Super Mario! http://www.youtube.com/watch?v=uqcPSbkS9TQ
Var Emelie som föreslog att jag skulle lära mig den så nu. Hoho är det bara att öva öva så den flyter mer! Roligt må jag då säga då låten är underbart skön! Lugn.


SuperMario

Ah, känns dryg att behöva gruva sig varje gång man ska svälja eller om de där små hostningarna hälsar på. Ont gör det... dock var gårdagen en plåga! Nu kommer jag skriva en massa om den så, läs om så behagas!

Somnade i Nils säng på Onsdag kväll efter en trevlig middag på stan med fröken Molin och vad händer när vi ska sova? Ah jag känner att det står inte helt rätt till i kroppen min med hoppas att det endast har med den så kallade "tjejveckan" att göra! ICKET! 05.00 vaknar jag, svettas som... ett par tighta jeans i Thailand... måste lägga mig på golvet! (inte väcka Nils = smyga) Okej, kallsvettningarna lägger sig och jag kryper ner i sängen igen. Jag skulle ju ändå upp halv 7 och sedan dra till skolan, trodde jag. Nej nej, morgonen kommer och jag känner, jag VET att jag har febern i mig. Så det blir till att stanna i pojkens säng de kommande 14 h och bara sova och sova. Vattenflaskan var nära men annars bara sömn. Dock börjar halsen göra ondare och ondare så jag kollar spegeln, Onice tjej och FYYYY skitans... det är halsfuss! ner i sängen igen så får mamma komma in och hämta mig. Jag kollar tempen... Ah nice 39,8 grader och huvudet värker och snurrar och halsen plågar mig. Akuten blir det för att hämta ut penicillin! Gick relativt snabbt, ett stick i fingret och pet pet i halsen (ursccccch) och sedan fick vi fara och hmta ut det. Sedan hem hem, resan kändes längre än vanligt då små feber hallucinationer började komma. Haha kände mig så sjukt underlig. Väl hemma- hopp in i duschen- in i massa handdukar- ner och halvsomnar i sängen-mamma väcker mig- klär på mig- ny fläta- och sen sängen igen!

Vilken hemsk dag. Men men, tack min finaste Nils för att jag fick tillbringa den i din säng och för att du var så snäll som gick och värmde den där.... värmefilten åt mig ett antal gånger OCH för att du erbjöd dig att skjutsa hem mig! Tack tack tack. Och tack tack mamma som älgade in till stan för att hämta mig! tack tack tack!

Idaaaaag mår jag bättre. Halsen är piss, min nacke gör ont men febern är påväg ner och idag har jag ätit lite föda. Hoho ingen mat på 34 h tär på en då man annars är van att äta mycket, och när man känner för det. För mig har det mest blivit alvedon, vatten, penicillin och coca-cola. Haha

Om någon läst allt detta så, bra jobbat!

Goder natt // Jessica Flätan Voldemort Knecht


Kallt


 Galet vad kallt det är. Jag ska nog lyda Emelies råd och ta Voldemort- jackan imorgon om det ska fortsätta vara så här kallt! haha jag är trött... trots att denna dag inte vart ansträngade! eller jo, mentalt men icket fysiskt! Men ye, marknadsföringsgruppen och ni andra grupper som spånande på den fina ideén till sceniska! Jag gillar den. tror det kan bli kung.

Jaman, väntar på att Molin ska bli klar hos tandläkaren så vi kan öva körstämmorna. Hoho prov på torsdag! OCH jag fryser och är hungrig! Klagaaaaaaaa dock, badminton ikväll! JIPPPI!

Romantics

Galet vad mycket som ska hända på en och samma gång. Roliga saker? Njee plugg hit och dit och det enda som ska vara roligt är ju det sceniska projektet! MEN nu känner jag endast en massa stress och att tiden inte räcker till. Haha åh, sitter här med det formella engelska-brevet på skrämen framför mig, körnoterna i knät och kjesaren av portugallien i ena handen. Det andra plugget får vänta tills jag är ledig. Hoho men jaja, snart är det repvecka och jag hoppas hoppas att allt kommer gå asbra och att allt blir kanoners mega super duper bra! V.48 måste folket komma och kolla! Annars då? Allt nice? Ye, tillbringat min helg med min finaste och det är ju väldans mysigt. Tv-spel och chill. Oh yes! Talking in your sleep är låten som jammar ut från mina högtalare. Sweeeet.

Ah, några timmar sitter jag med detta inlägg igen och jag vill sussa men icket. Måste göra lilltvätten som jag lovat min kära moder samt sitta och vänta på att Nilsan ska komma förbi. Galen pojke som kommer denna tid. 

Ha en skön kväll.


Hello Dear


Danmark

Home Sweet Home! Bjuder på lite färgglada bilder från Danmarks sköna skogar! Tack Tack Daniel och Ulla för att jag fick komma och bo hos er den här veckan. Var verkligen mega skönt och så galet trevligt. Nu är man återigen uppe i norden och det är int varmt men jag är ju viking så ska inte klaga. Haha resan hem gick bara bra FÖRUTOM att jag inte fick med min väska hem från Stockholm! GALET vad less jag blir när de felinformerar en. Så, min väska gick tydligen inte direkt till Umeå från Billund ( som dom i Umeå och Billund sa) Så hoho jag beger mig till staden ikväll igen för att plocka upp den. Dåligt, men aja! Drar mot fin Nilsan sen för att tillbringa kvällen och morgondagen där. Mårten, vi kommer och kollar på din trolleri-show imorgon. Jag taggar! MEN åter till Danmark! Skön resa och en fin familj, har kännt mig så välkommen hela veckan så jag kunde inte haft det bättre. I sommar ses vi förhoppningsvis igen men då ute i järnäs och klubben.

Ah, har körkortet i min hand nu. Känns gänska så nice må jag säga. Haha hmmm... vad mer...JA mitt rum ser lite större ut! varför? Nya fönster har sattts på husets gamla-del. Därav mitt rum så nu ser det som fräscht ut och jag tackar min älskade mamma som städat och gjort det så fint!

Trött brud ska nu bege sig bort från datan en stund. Handla med mor och sedan duscha om jag får bestämma. Varför är det så mörkt ute? Klockan är ju inte alls särskilt sent. Vinter! Jag ser framemot snowboard tiden men just nu... nääää ge mig sommar och sol med en massa bad och stek!

Tack och bock hej! Fler bilder från resan kommer tids nog!


RSS 2.0