28 Oktober

1 år har redan gått och det är fortfarande lika ofattbart nu som då. Vi saknar dig så mycket älskade vän och hoppas att du har det mega bra där du är nu. Ikväll kommer massa människor att samlas för att tillsammans minnas tillbaka på de bra stunderna med dig. Många tankar och all lycka till dig HulQ.


Vuxenpoäng och Körkort

Oh yes, aha! Vem tog körtkortet idag? Eller, vilka tog körkortet idag? Fröken Molin körde upp först, sen en jag, och sen en William och sen Cassi! OCH OCH alla kirra det! SÅ, flätan har nu mera körkort och brummade in idag till skolan och sedan hem ikväll i skitvädret! haha gick as bra. Precis som jazzfestival-invigningen! mega kul och det lät ju känon tyck jag! Hoho Danmark om 2 dagar! Måste packa imorgon... och sedan beger jag mig till Hörnefors med Nilsan och sedan till Umeå för att tillbringa natten där. Sen är pojken så fin och mega snäll som skjutsar mig till flyget på fredagmorgon. Drar till stockholm 06.35 och sedan vidare till Billund! Och, jag måste ju säga att Nilsan är så fin. JA! haha, nu blir det dusch och sedan sussa för att tänka " TAL TAL" hela natten. HARE GÖTT! YE, jag har körkort! SHITT BA MENNEN!

Melodisk

Vad spelas från högtalarna mina? Haha melodisk dödsmetall? Så kan det ju också vara ibland. Nä, men Nilsan började spela någon låt som satte sig i skallen på mig. Just melodierna som gitarrerna spelar är ju riktigt nice. Haha kommer dock aldrig förstå mig på sången...Helgen har givit mig nostalgikänslor då de gamla Tv-spelen kom fram. Så, Camecube oh Nitendo 64 har jag i helgen spelat tillsammans med Nils! Mega trevlig och slapp helg! OCH OCH OCH en annan grej, visdomstanden/tänderna(?) är på G! En är då påväg men efter dagens samtal i matsalen kan den gärna få dra sig tillbaka... haha! Aja, må den komma fram utan att bidra med smärta och lidande.

Tiden den bara går och går och snart har det gått 1 år. Jag fattar det inte, att tiden kan gå så snabbt men ändå så långsamt. Det är rent ut av läskigt. Men vi saknar dig vännen.


Efforts Made

Shitt, endast 1 vecka kvar innan denna brud beger sig till Danmark för att spendera höstlovet där. Hoho bliver spännande då jag aldrig flygit själv... haha. Aja, innan den dagen är det mycket och ännu mer som skall göras. Men ikväll ska jag endast njuta av en busstur, ett gott sällskap, och min fina! Ha en skön kväll och helg gott folk!

Happy up here

Brist på bilder ifrån helgen, så jag bjuder på en schweiz bild på Emelie och korna.
Ah, men vilken helg! Fredagen spenderades i skolan, på en buss, i en övningkörningsbil, i sängen , i bussen och sedan i böwlinghallen med underbara vänner! Måste säga att Tilda spöande andra rundan med sitt lillfinger. Haha! Mega kul var det och sedan film på det, vad som hände då vet jag inte, var ganska trött vilket gjorde mig en smula frånvarande vissa stunder.
Hösten är här vilket jag tror alla förstått nu, och nordmaling bjöd på den årliga höstmarknaden. Spenderade de första timmarna av den i går, i en ishockeyhall, med min mamma, och en loppmarknad tillsammans med massa andra människor som ville bli av med allt gammmal kval! Haha kallt men vi fixade att bli av med ditt och datt. Så så så sen kom Micapika, Emelie och min Nilsan och hämtade upp mig, drog en sväng på marknaden och mässan och sen åter till loppisen. Haha helgen eller Nils, gav mig en fin rosa mössa. haha TACK! OCH OCH SEN, mot kvällen vart det Monopol med Nilsa och Emelie samt en skål med poppppcorn och en fin film. Salt, svett och tårar kallar vi denna kväll. Kvällen då rättvisan skulle vart med oss men icket! Haha jag och spel går inte bra ihop alltid men jaja, morr morrdet var KUL! OCH ja var med idag med Mys nilsan och en till sväng på marknaden blev det. Sil till farmor och farfar och sedan begav vi oss upp, eller in mot landet mot dom. Kul att Nilsan fick träffa dom! haha tyck ja : ) HEJ DÅ!

Soundtrack

Beger mig mot staden med 1915 bussen för att tillbringa kvällen med polarna i bowlingahallen. Ska tavara på denna helg med polare-mys och höstmarknad! Efter denna helg bärjar stressen igen, denna gång är den säkerligen värre än tidigare! Taggar alla underbara lov. God kväll!

Blå vit

Min hjärna och kropp är tom på ork! haha varför är man alltid trött efter torsdagarna? At ha Ensemble och Sceniska  hela dagen är ju endast roligt men änåd blir jag så trött! Kanske är för att det är näst sista dagen på veckan, eller att skolan just nu nästan tar död på en jag och säkerligen massa andra. Shitt, vad återstår? Boken till engelskan är klart, boken till svenskan är klar, boken till tyskan är inte påbörjad och så massa massa annat på detta. Jag blir galen. Haha ajaaaa jag bjur på bilder från dessa 2 dagar i skolan på mina fina och välkläddda och fina polare! hoho Jossan " bjurre" Burström knäppte bilden på mig!


5 years time

Åh vad badminton är roligt roligt roligt! Blir så taggad! Hoho åh, gymmet! Det var så länge sen sist men nu snart, tar jag tag i dig igen! haha hmmm, mina överläpp är så torr och mina vänstra triceps är större än den högra. Hehe

Yes

Sakta men säkert, hoppas jag, kravlar jag mig upp från den masssiva hög av läxor som täcker mig. Flyttade just bort en bok till Engelskan och just nu försöker jag trycka bort både en del av det stora tyska-blocket som är precis över mig samt försöka flytta på den tunga svenska-boks-stenen som håller fast mig under allt detta! haha shitt ba, jag blir lite små rädd nu känner jag. Hoho men frukta ej, när lovet kommer ska allt detta förhoppningsvis vara borta! det och så mycket mycket mer! Btw, filmandet för PA100: at är igång och det var nice, tack micapika som ställer upp än en gång! Kallt men kul! hoho något annat fint är att jag har en gosig, liten vagel i mitt vänstra öga. MYS

Two Worlds

Ah, detta sköna land! Haha sitter och kollar tillbaka på bilder från Schweizresan i sommras. Grönt och skönt och endast underbart! Yes, seg dag men ändå nice! Börjat spela in material inför mitt och Eemlies Pa100! tack till micapika som ställer upp att stå framför kameran. haha blir kanoners tror jag! Gaaaalet vad jag är trött, dock inte lika trött som för 2 h och 40 minuter sedan. haha somnade så skönt på sängen min när jag satt och försökte mig på att läsa i boken till Engelskan. Ville läsa men ögonen kunde inte hålla sig uppe, varför? Five igår med brudarna och sent vart det. Mycket ljud och dåligt av mig att inte använda de så kallade -öronpropparna-. aja, lugnt och tyst var det sedan hos nilsan min! Sköööönt! tackar för en trevlig kväll i stan där pojken kirrade taccos och ja, skjuts från stan till hans place på cyklen! haha lyxigt. Återigen sitter jag denna kväll och lyssnar på låtarna från den ack så braiga filmen Tarzan. MYS!

Moves like an Ape

Sitter och njuter, samt avgudar soundstracksen till den där underbara filmen som heter " Tarzan". Trots att skolan välller över av saker som ska göras och jag är stressad till 87% så orkar jag inte bry mig ikväll. Har suttit med hehe... saker till det sceniskaprojektet! V.48 smäller det och gott folk! Jag vill ha r i valhalla för att kolla in det och bara n j u t a av showen! Haha stress stress så mycket som måste göras. Igår skrev jag en gänska så lång lisssta på vad som kommer ta död på mig de kommande veckorna. Vill inte kolla på den, blir endast mindre glad.
Hoho bilden som bjuds på denna dag är förövrigt tagen på första dagen av Schweiz resan 2010 av min kanoners polare Emelie! Satt och lekte lite med den ikväll så ja. Här har vi den!


Napola

Inte sett denna film? Se den då. Skrämmande och fylld av hemskheter men å så sevärd film. Nu ska jag sova. God natt!


Suddenly I see

Åh, den som tar bort min förkylning och snuvighet får en eller två kakor av mig! Jag är så grymt less på det här nu. Haha jag låter just nu som en mega nasal jessica med en lång och för busig fläta! JA, den är för busig nu men vågar inte ta ut den. Mamma kommer hem igen imorgon så då... haha
Hoho var med denna tös ikväll och som alltid är det trevligt! Massa snack och livet och allt dess innehåll har underhållit oss denna afton! + Tösen har gått och blivit med blogg! http://maricajohansson.blogg.se/

I am not a Robot


Helgen lider mot sitt slut och jag är trött men måste ta tag i plugget! Haha älskar plugget. Nä, men helgen var nice. Fredagarna är slappa och korta vilket gör att jag kommer hem snabbt snabbt/tidigt! Drog på banken, därav den underara bilden på Vasa, togs med mobilen några minuter innan han försvann som kontanter och hoppade in på mitt konto med andra stålar. Känns bra. Haha påtal om pengar, jobbat med Emelie ihelgen och det här men att fara omkrting och spela måste ju vara ett av de bästa jobben. Like it! Hmm, annars då? Nilsan brumma till Nordmaling på fredag kväll och har tillbringat dessa dagar med mig! Fin pojken må jag då säga! haha så ja, nu drog han mot staden/hem igen tillammans med mamma min ( hon, ska bege sig till huvudstaden).
Något annat som var otippat! Skulle som sagt inte dra till Danmark pågrund av komplikationer men, det vissssade dig sedan att jag inte skulle få igen mina cash, inte ett öre ( vilket skulle vara skitans mega drygt då jag lagt ut massa lakan på resan ) haha så, det sluta med att jag ändå kommer dra till Danmark på höstlovet! Taggar!

Hehe kolla in min och Emelies naturfilm, Numero 4!


RSS 2.0