Done and done makka flow yoKlar klar klar med Pa100!! Wöw, känns grymt att rapporten är inlämnad och klar... nu väntar bara den spännand domen. Da da daaaaaaaaaa. Hoppas på goda nyheter när rapporten återvänder till mig. Aja, it's done. Då var det vaa att ta tag i det andra skolarbetet. Att det alltid ska bli så här. Vi befinner oss i de sista veckorna av 3: an, efter detta skills vi åt, och vi badar i plugg. kanske bara jag som känner så men ah, jag vill njuuuuta och chilla med vännerna! I skolan, visst men utan en massa "ah, när jag kommer hem måste jag göra det och det och det och jag bör kanske.. eller... ja jag bör göra det där med" i bakhuvudet. Sommar sommar sommar, kommer bli kanoners med många bra och härliga planer! Ska njuta av detta skolveckor också. Kommer int vara glad i hjärtat när jag måste skillljas från alla underbara polare. Icke då! Ah men det är ett tag kvar. Jag ska vara glaaad.

Flätan

Pa100 mot sitt slutAh, snart är det över. Vad ni ser är mitt och Emelies pa100, den roliga delen (se i HD). Kan inte påstå att allt rapport skrivade är lika kul och imorgon ska den in... fick sitta många timmar igår kvväll och idag ska det sista skrivas samt finslipas. Jag är en less brud som taggar helgen och Valborg! Taggar mys i klubben underbara polare. Hoppas på ett kanon väder. Kommer bli NordmalingCrew Vs UmeåPolare. Tur att dom känner varandra redan och inte börjar slåss över korven. :):)

Mmm, sköna väder. Har det varit en dag denna vecka som innehållit dåligt väder? Känns inte som så. Skönt.
Min fil är nu nere i min kagge, mätt och belåten tjej. Ska snart bege mig till bussen(0655 bussen....) men först... skicka pa100 till skoldatorn så rapporten får plåga mig 1 dag till. Kom hit sol.

Härligheter i Hemavan

Åh, mitt påsklov har varit kanon kanon kanon! Drog till hemavan med denna underbara familj och sköna sällskap! Mega skönt har vi haft, några mindre-bra-väder-dagar men dagarna nu på slutet har varit mega härliga med mycket sol och lite vind. Haha, bara synd att Victor fick sig en släng av, ah... jag vet inte! solsting? Flunnsan? Något som gav feber och seghet! stackarn, men tur att vi hann åkt/köra ( jag vet, jag körde YES MEGA ROLIGT) massa skoter! haha, dra omrkring på de härliga topparna och bara njuta av allt man såg! God mat och mycket godis och gött. yes, mitt lov har varit underbart. Det har gått på tok för snabbt! haha men jag är nöjd tjej kan jag lova. Färg i ansiktet så det smäller om det. Underbart. Tack för allt!

Haha och vad har hänt när man kommer hem? JO, all snö är så gott som borta och solen skiner så till och med pappa ligger ute och solar. Härligt, våren är här på riktigt och sommaren är inte långt borta! TAGGAR sommar, sol och bad!

Schysst!

Svanslös i Hemavan


Drog och såg på estet 8ornas föreställning igår kväll! Pelle Svanslös min damer och herrar! Länge sedan man satt där i Oasen på de röda sittplatserna. :)
Ye, äntligen har påsklovet kommit! Och gaah, jag måste packa. Beger mig till hemavan denna lite gråadag och kommer tillbringa mitt lov där. Så, ha det så gött här hemma och hoppas på bra väder. Det gör jag! OCH en revulotionerande sak har hänt mig... har kirrat Spotify i MOBILEN! wöw. Haha, okej. Jag fick hjälp.

Ha ett super duper mega kanon gött Påsklov yo så, mina vänner. Vi hörs senare. Glad påsk! Yo yo makka flow ho yo.

World outside your Window

Är kanske den sista spelningen i Valhalla gjord? Solistkonserten i Onsdags vart grymt  bra och rolig. Mina älskade vänner- ni är kanon! Yes, vad mer denna vecka? Micapika bästatse fyllde 19 bast igår vilket firades med att dra ut och dansa till långt in på natten! vänta du bara, vi drar en tårta till veckan? Så väntas en liten present också vännen! Ahhh men kvällen var grym och 5ive är tillbaka. Mycket folk och svett. Haha.
Sitter bara nu, med en godispåse utan choklad. Utan, precis. Pappa kirrade påsen och han har int samma smak som en jag. Kanske är bra att den inte innehåller choklad. Så blir jag inte lika sugen. Hoho

Mmm, underbart väder denna dag. Vårkänslorna kunde int vart färre just nu!

Come Together

Ah, men grymt! internet är tillbaka. Måste dock erkänna att det var skönt när det var borta ett tag MEN jag klagar int att det är tillbaka igen. Ye, jag kan lyssna på massa musik igen. Gaaaah, musik. snart är det solistkonserten och min mage slår volter. Jag är nervös. Vad ska jag bju på? Joooda, he blir pianosolo samt duo-sång tillsammans med min gode vän Ruben! Spännande. he blir nog, coolt! Och och, körprov samma dag. Onsdag är då allt detta på. Kom och lyssna på kvällen vett ja. Klockan 1900 skulle jag tro!

NU beger jag mig till gymmmet för att hehe, pumpa med Emelie och Molin. Beach 2011, inte, eller jo! here we come! haha

RSS 2.0