121

Less i armar och axlar men ack vad jag tyck det är skönt att dra och gymma! Efter en veckas kryande från flunsan är det sjukt nice att börja träna igen. Imorgon tar jag tag i badmintonen återigen. För länge sen sist jag spelade. Nu taggar vi brudar! hoho, helgen var då mega trevligt. Chill med Tilda och en Victor på fredag kväll där vi smartade oss med att spela "Barn geni" hoho man lär sig ju saker och ting. hoho, sen mer chill med Victor på Lördag+ mer taccos innan vi begav oss in mot staden igen där jag chilla med Nilsan + pojkens familj på Rex där vi åt go middag. Mätt som en plätt och sedan såg vi på " I rymden finns inga känslor" GAAALET vad jag gillar den filmen nu. Mega super duper mysig! :D Vart helt glad i kroppen.

Hoho, efter att ha gjort bort första skoldagen efter denna flunsa är detta en trött tjej som säger over and out och ska hoppa in i duschen.

Twisted Nerve

Ah, bilder och minnen. Minnen och bilder, nog kan de ge en massa härliga känslor också! Vad bjuder jag på denna mörka och kanske kalla ( vad vet jag om temperaturen ute.. har inte satt min fot utanfördörren på 6 dagar) kväll! Min dator är återigen hemma hos en jag så, vad gör jag? Jo hittade nå gamm pics från schweiz nåt år tillbaka. Skönt! Annars da? Jag är fortfarande sjuk och flunsan vägrar lämna mig helt ifred. Dock, febern avtar sakta men säkert vilket känns a w e s o m e. Snart skall denna brud bli lika crazy som vanligt. Haha ah, soft.

Ska bege mig till sängen igen, med den lilla rosa datorn. Den får vara min dude tills jag orkar tillbringa lika många timmar vid denna data, sittandes, utan en skön madrass under mig. Jag är bortskämd nu. Och har ont i magen. Ah.

God kväll.

That's life




Ursch, att ligga hemma hela dagarna med flunnnsan är verkligen ingen höjdare. Så, jag fick ett virus i Torsdagskväll och samma sak hände med min dator. Kul? Njeee. dock, när man måste ligga i sängen hela dagarna för att man nästan har 40 graders så saknar man inte datorn. Men nu da? När febern inte är fullt lika hög och jag orkar röra på mig = spela piano och slå på TV:n själv. Det går framåt men segt. Den lilla rosa datan håller mig sällskap nu så jag kan ägna dagarna åt spotify och ny musik som mr. Johandahl skickar! hoho

Jag är less, den här helgen har bjudit på två dagar med kanon väder. Två dagar då jag alltså, kunde ha varit i backen med underbara vänner. Men nej, jag ligger i sängen och slappar och chillar. Ska slappa bort detta virus. Oh yes! haha Det är inte så dåligt ändå. Otur visst men man kan alltid tänka att det finns dom som har det så mycket värre, och det är ju så. Fina tankar till alla dom. Jag blir snart frisk.


Detta är Jessica Isabelle Knecht som uppdaterar Live ifrån hennes säng.


Wanna be startin' Somethin'

Soft helg, började med chill och en massa spel och trevligheter på teg i Fredagskväll+natt med fröken Molin, Robin/dålig förlorare, LuddeDudde och Victor/vickan. Tackar för den kvällen! Hade det mega mega trevligt och fick ju visa vad jag för när det gäller brottning... höhö. Sussa på teg och nästa dag chilla jag med vickan lite mer, såg på TV och åt fil och flingor. hoho middag hos Nilsan på kvällen vilket var mys och sedan 2200 bussen mot sveriges metropol igen. Söndag, idag. Snart skola och vad har jag gjort? Chillat, gjort så jag luktar gott och plankat låten till ensemblen samt, jammat med mig själv. Michael jackson var, är och kommer förbli kung.

OH YES

Mobbning på Arbetsplatsen



Haha kände att denna film bör läggas ut. Jaa, mobbing på arbetsplatsen kan inte vara ätt.. stackars TildE. Vi gjorde då denna mega seriösa, och djupa film till vår redovisning på Arben. Se, njut och känn medlidande.
hoho annars da? Sitter på skolan, chillar! Ska snart bege mig till Nilsan och sen hämta mamma som kommer med flyget. Wiihooo! OCH ikväll blir det staden igen. Kortspel + annat med homies. Bara, chilla och umgås. Nice.

Honey and the Moon

Sötaste lilla Billan min. Hoho från tiden då hon var liten, lugn och go. Hoho men nog är hon go nu också men ganska galen! Nice dag idag, må jag säga! Slapp skoldag med endast Ensemble = sköjjigt hoho och sedan en trevlig fikastund med Mr. Elstig! kanon ju, mega trevligt! OCH OCH ikväll presenterade jag Tilda för gymmmet tillsammans med Emelie. Träningsvärk imorgon? MAYBEE hämtar mamma imorgon. Kanon ju!

God natt!

Den feta och den galna filmen

                                                                   
NU är min och Emelies sista schweizfilm här. Se och njut. Själv sitter jag med mina sköna hängselbyxor och min stora randiga tröjja och bara myser. Första skoldagen var slapp, och torsdag och fredag blir ja... samma sak där. Slapp. DOCK, ska ta tag i tyskan. Jullovet var gött.

Sigur Ros

                                                                  
 
Då jag inte har några bilder att bjuda på så får ni en sammanfattnig av mina och Emelies alla naturfilmer. Kan berätta, att en sista schweiz-mega-crazy-film är på G. Vi lägger nog snart upp den. Haha blir tokigt bra tror jag det. Idag har vi återigen jobbat med vårt PA100 och mixat låten. Inte helt klara men det är inte långt bort nu. Skönt, hmm vad mer? Jo vi drog en kvälls-gymmmning ikväll. Frpn 20.10-21.30 jobbade vi på bra och ja, roligt roligt roligt att gymma med dig vännen! Vi ger ju allt! haha imorgon ska vi jobba för att vi in mer pengar till sommarens tåglufff som jag taggar mega mega mycket! Blir underbart roligt!

Sitter nu och skypar med älskade mamma som sitter på andra sidan jorden. Underbara New York city. Häääärligt, saknar dig men snart är du hemma igen: )

Goder natt!

Mad Sad Glad

Gaaaah trött i skallen är vad jag är. Jag och denna, disney figur har varirt väldans roliga idag då vi suttit hela dagen på deras övervåning och spelat in och flåsat över en låt till vårt Pa100. Hoho roligt men ansträngade må jag säga. Men det tar sig ändå, vi är i gång, på G! YE. Nu måste jag ta tag i min tyska... Ojojoj. OCH snart öppnar backen! Nästa helg´TAGGA TAGGA TAGGA´och hoppas på bra väder. Då kan vi susa ner för backarna. Soft

Moby

Hittade dessa bilder på mamma via Facebook! Ah, vacker nu som då. Älskar dig. Du måste vara en..filmstjärna eller något liknande! haha Har varit dålig på att fota och skriva här de senaste dagarna. Men har inga nya bilder. Har jobbat en massa med Emelie och tjänat lakan, vi har chillat och sett film, ätit godis , spelat in musik till vårt Pa100 och vi har tillsammans med Mica varit på five och dansat samt fått nya polare! Vilka dagar, och vilket lov. Dock less på min hals som inte kan sluta vara öm. Aja, he är som det är! Saknar dig älskade mamma!

Mor Jenny Knecht

Jag borde krypa ner i sängen nu. varför? joo det ska jag berätta. Ska upp om 4 ½ h! Galet, på lovet och allt. haha ska skjutsa mamma till flyget. Hon beger sig till New York imorgon, idag. 10 dagar kommer jag vara utan min älskade mamma. Kommer sakna dig men du får ha Iphonen nära dig så jag kan smsa en massa till dig. hahah idag idag har jag ba slappat, först. Gjort tyska och vart och handlat med mamma. Haft mammatid med mamma. MEN sedan, gjorde jag något som var så där mega länge sen. JAG jammade med Emelie! DUO ja lever igen. Efter ett långt, uppehåll. Nu drar vi igång jobbandet igen. Ah men det var kul att umgås igen vännen. Och choklad är gott. Told ya.

Tur jag har Nilsan, haha som kan bjuda på säng imorgon när jag lämnat av mamma på flyget. Så, jag håller sängen varm tills du har jobbat klart. Yeees, kommer bli skönt att sova. Lär vara ruggit trött, eller inte alls.

Goder natt. Eller ska jag titta till Hockeyn? Hört att det är spännande.

Min Guldklimp

                        Joohooo min fin fina Nilsan ser vi då där uppe. Mmm han + Jon var ju så snälla som lagade middag åt mig igår när jag kom hem till Nils på kvällen. haha kvällsmiddag måste vara det bästa. Bjur även på en fin film som jag hittade på mobilen, vad vi ser är då min käre fader eller ni kanske känner igen honom som highlander? hoho, pappa och jag gillar äpplen. Yes.

Och och, jag och mamma är så duktiga! tar oss iväg till gymmet.. ofta nu. Känns kung att ha lov så man får göra vad man känner för. dock, nu måste jag ta tag i saker och ting. Pa100 är en sak, MEN det kirrar jag och Emelie till veckan. Vi måste, leva tillsammans, äta tillsammans, tänka tillsammans, gråta tillsammans... eller... nä. Men vi ska hänga och fixa vår film nu samt jobba, förhoppningsvis!

Kommer sakna mamma, hon beger sig iväg. Flyger bort till den andra sidan. TA MED MIG TILL NEW YORK! Galet vad härligt du kommer ha det. Yes, mamma. tar inte du med mig dit så får jag väl ta med dig dit någon annan gång. Haha

Nu ska jag natt-spöa mamma i Set. Hej

01-01-11 Say What

Ojoj, galet att vi befinner oss i ett nytt år redan. Välkommmen 2011 jag hoppas att det kommer bli ett kanon mega bra år. 2010 hade sina upp och nergångar i början men New York resan ändrade allt och sen dess har allt flygit på bara bra! Jag har umgåtts med underbara vänner, fått nya underbara vänner, rest, blivit kär och mycket mycket mer. Ett kanon år måste jag ändå säga.

Så de bilder jag bjuder på denna januaridag är bilder från 2010 sista dag. Vy bilderna är från min lilla lilla tripp till Örträsk med Nilsan där vi såg en massa massa film och hade det mysigt. Och sedan kommer en massa massa mat bilder. Varför? Joooo för att vi åt en mega god nyårsmiddag igår. Hummer med massa annat. Spännande, hade aldrig ätit det förut men det var gött. Skar mig dock på den rackarens klo. Haha spännande att laga till dessa färska hummrar också, (vi dödade ej haha), som de flesta vet är hummrar bruna/svarta innan de fångats och gjorts i ordning. jag vet inte om det var i förtvivlans gång men det visste inte mamma och pappa, eller de tänkte inte på det. Så när vi ska laga klart dessa hummmrar så säger pappa att det står färsta hummrar på förpackningarna... hmm? De ska ju vara kokade. SÅ mamma får ringa vännen sin, min gamla hemkunskapslärare och fråga. Och jag som sa att de är RÖDA om de är klara... men nä. Mamma behövde höra det från någon annan... SÅ KAN DET GÅ!

Annars flöt kvällen på riktigt mysigt, en nyår med familjen är inte dålig må jag säga. Spelade spel med mor min och spelade en massa massa piano. Och sedan kom även Staffan och Renée. Fröken joinade mig och mamma medans farbror staffan slog sig ner i soffan med pappa min och sedan var det endast Hockey ( Grattis Sverige ) och jaktfilmer som gällde.

Hoppas alla hade en kanon nyår. Nu taggar vi detta nya år som kommer innehålla en massa olika saker. Tagga!

Ha det bäst.


RSS 2.0