21 Juni Taggat


Det är gjort! Första delen i vår luff är nu planerad. Den 21 juni flyger vi från Umeå till stockholm och sedan vidare till Berlin och Tyskland som blir starten för tågluffen gaaaah, det är inte alls länge kvar. Spännande känsla jag har i min mage men samtidigt kan jag inte låta bli att bli liiite nervös. hoho, men nu får vi tagga tagga tagga brudar. Kommer bli kanoners :D Ut i Europa och fota en massa, kolla läget och bara ha det trevligt! Ah sommar 2011. Kommer bli grymt.

Mätt tjej ska nu ta tag i Nk -och tyskaplugg samt digga massa taggande musik! YES

Little lion man

När man sitter i en hög av saker att göra till skolan kan man inte låta bli att tänka sig bort till skönare stunder. Hmm, just nu sitter jag och rå taggar påsklovet och hemavan! Har heller aldrig varit där så känns... mega super duper spännande! Hopppas på grymt väder och bara en massa härligheter. Klart det blir kung! Brädan ska med och hoho, den där "blodade tanden" för att åka/köra skoter är fortfarande kvar. Ihhhhhh! Ah, blir grymt. Nu ska jag återvända till nuet och fortsätta med NK-plugget, tyskan och letandet av mina pianonoter. Känner mig så dålig som tappat bort dom. Int bra! gaaaah mina homies. är så braaaa

Nattöppet


Trött och fryser men denna helg har varit kanon skön! Åkt bräda i en isig och hård backe tillsammans med... bossen och mina tjejor i det fina vädret! Jag har, ätit go pizza i norrfors tillsammans med fina brudar, skrattat och haft det trevligt! jag har, gymmat och kännt att det gick mega dåligt då febern nästan hälsade på och jag har ätit godis och umgåttts med dom jag tycker om och till sist, denna söndag då vi byter till sommartid har jag varit i ålidhems kyrka och lyssnat på underbar sång och vackert piano spel. Jag är trött och fryser men denna helg har varit grym.

Skoter 110


Sköna vårväder! Blev en galet skön dag igår när jag tillsammans med Victor och hans familj drog ut med skotrarna i det fina och varma vårvädret. Sköööönt som bara den, att köra omkring och sedan fika. Hoho, hör på detta! eller läs, JAG KÖRDE! oh yes, ljuger om jag säger att jag sa ja direkt men sedan så.... GAH! snabbt och skönt, sjukt nice. Sorry för gubben victor. Men tack för igår! Trevligt värre och adrenalinet kommer tillbaka så fort jag tänker på det igen! Fick "Blodad tand" så att säga.

Nu, gym och imorgn.... Paaaaaradisbadet!


Klotet


Hoho, fin och varm kväll och månen är si stor och full! Vad vi då ser på det översta bilderna är hur jag tillbringade min gårkväll! Just det, he blev nattbowling med underbara polare! Närmare bestämt, Tilda, Robin, Ludde, Maria och Lisa! galet roligt tyck ja och spännande matcher. Tilda kicka dock asss. Mmm, en eftermiddag och kväll med polare, en lång middag med Pizza, sedan godis i bowlinghallen och sist med inte minst let's dance hemma hos Victor. Ah, min kväll var kung. Sjuuuukaste nice. Snart styr vi mer trevligheter. Haha!

Oh yes, denna dag var bjudit på en massa sol och skönväder! Och och och Cash money baby igen. Jag har då jobbat med min kompanjon. Cash till luffen som sagt, och sedan begav vi oss till gymmet tillsammans med fröken molin! chill, hurrtiga brudar! sköööönt. Ska snart bege mig mot staden igen och imorgon blir det skoter med "bossen". Oh yes! taggar ju, hoppas på fin väder.

Goder kväll!


Det svåraste

Att själv vara ledsen är en sak, men att se någon annan ledsen kan verkligen bringa en känsla av en kniv som sticks rakt ner i magen. Shit. Men nu är det bara så, gott folk att man får ta en dag i taget. Se vart livet för en. Nog ska vi leva många många år till och den ena dagen är inte lik den andra. Mycket kan och kommer att hända. Men hur morgondagen och framtiden ser ut är ett mysterium. Ah Yes box. Ska bege mig till gymmet nu mit meiner Mutter och sedan spela badminton så svetten ba rinnnn. Rensa tankarna lite, träna och bara tänka på att träna.

Hej då

Cash money baby

Haha, ah  det är farligt vad man kan längta efter sommaren och dess sköna kvällar när man kollar in  ja, sommarbilder! haha gaaaah min mage börjar ba pirra en massa massa men nu, är det inte länge kvar. Shitt studenten är nära och vad ska alla göra sen? försvinna från mig? skulle inte tro det va! haha

Cash money baby rullar in till sommarens luff. Gaaah jag är taggad som bara den. galet roligt kommer det att bli. Så, jobbat med Emelie igår och idag så lakanen rullar in. Känns känoners, och mer jobb ska det bli. Lovet faller också mot sitt slut, känns... trist? har gått så snabbt men gaalet vad jag har gjort roligare saker. Har int pluggat dock... men det hör inte till roligare saker så. haha dåligt av en jag men så är fallet. tar tag i tyskan nu ikväll, eller en stund nu iallafall..... Ångest! hoho taggar då gym ikväll. Blir skönt. Jag taggar bowling nästa fredag också. R Backgård har fått för sig att han är bra på att bowla irl bara för att han ägde på wii sport bowlingen. haha spännande. GYMMMET SNART! OH YES

Hej då män och kvinnor.

13 centimeter

Ah, det gick till knävecken men nu går det endast till en bit nedanför rumpan. Hej då 13 centimeter av håret är borta men Hallå så mycket du feta och fräscha toffs och fläta. Jag ska ta på dig hela kvällen. Mmm och lukta på dig.

Chaka Khan

Hoho jag gillar att mina lovdagar är så bra! Haha sköna sköna, det här måste ju vara en av de första dagarna som solen inte är framme? Ah, även den måste få vila! Jag gillar att jag är lite små öm efter gårdagens sportande. Oh yes, badminton med Mica, Emelie, vickan och Victor var mega roligt och galet vad jag var lik en tomat när vi var klara! haha, gymmmet blev det sen och det var skönt skönt skönt! Drog ett rygg, ben + biceps pass med min kompanjon Emelie. Kvällen gav bio med Ludde, Robin och Molle! he blev " Sanctum" haha som gav en massa eh... klaustrofobiska känslor! Om man kan säga så? Helt klart sevärd! Bra film, obehaglig men bra. Galet mätt var man efter kvällen då vi körde på att köpa mer än 1 kg godis. Gött. Hmm, sedan chill på teg med V1 och V2 där vi lira lite Wii-sport och Robin krigade, var galen och vann. Sedan sussade jag och Molle si gott. Nöjd tjej.

Mr. Johandahl

Ah, soft chill dag! Och kolla vad jag lyckats med? Att få fota en pojke. haha vi kan kolla honom Victor "twilight" Johandahl. Hoho, hängde med denna filur hela gårdagen då jag tvinga ( inte ) honom att dra några poser, se lite ond ut och älska med kameran. Haha, hmm.... soft soft och sedan begav vi oss med rassska steg mot tågstationen DÅ vi redan hade missat vår buss. Inte mitt fel. Hmm, kvällen kom och godis inhandlades och sedan begav vi oss till fröken micapika där vi röjjjjde med gammmmal 90´tals musik. Oh yes. Som det ska vara, måste visa pojken hur jag och mitt crew brukar spendera vissa kvällar. hoho

Ihhhh, idag är det fett med sol och varmt ute. Underbart och vi ska snart bege oss till hallen för att slå några bollar och sedan blir det gymmmmmet. Oh yes, på fet-tisdagen-och-allt! Ye man kommer bli kanoners. Hoho ikväll ikväll blir det bio med fröken molle, Ludde dudde och robban! hoho taggad flicka, oh yes! och sedan ska jag skeda med Tilda hela natten.

Over and out.

Plusgrader

Sköna dag och sköna väder. Badminton med härliga människor, solen skiner, rapportskrivandet med Emelie är igång, sussa på bussen, nu blir det dans på corona med människor av alla de slag. Hej

Bird on a Wire

Ah, vilken dag och vilken vecka. Haha, tiden går fort när man har roligt och slipper vanligt skolarbete. Okej, pa100 kanske är riktigt skolarbete men när man sitter i ett redigeringsrum i 7 h och bara fokuserar på en sak så känns det inte som en vanlig skoldag. Haha, har gjorde detta med Emelie idag. Suttit, stirrat på en skärm och ätit lunch. Resulterade i att vi är så gott som klara med den praktiska delen av vårt arbete. Fett skönt, videon kommer ut senare i vår. Mysig film och mysig låt. Annnars? Drog och gymma med Emelie mannen ikväll, ett benpass fick det blir trots värk från liftäventyren i backen med klassen. Så kom den där spontana tanken att, vi drar till backen igen ikväll? Ja, så fick det bli! Kvällsåk med Emelie, Tilda, Sandra, Maria och lollo var mycket mysigt och vädret är sjukt nice. Norrskenet påväg dit gjorde int saken sämre. Haha än syns det lite fina ljus där uppe.

Tack för en jag!

Klassmys i Ålidbacken

Sitter här med en massa pirr i magen min. Pirr som kommer från igår kväll och idag! Shitt vad roligt vi har haft det i ålidbacken. Älskade klass vad ni gör mig glad. Hoho, så jag och fröken Molin drog upp de som kunde komma från klassen till denna inte så mega stora men härliga backe. Pizza till middag och sedan rullade vi ut i backen och susade ner, på skidor, bräda, skrana eller tefat! Vad man än ville åka på! haha, tur vi hade Herr Anders vid Liften så vi fick åka upp med dessa saker. Sjukt roligt. Skrana gott folk! Underskattat kanske? DOCK sjukt roligt, jag och Ludde kriga oss ner för backen och till slut klarade vi hela. Tur att ingen kom till skada. Var nära där ett tag! haha Ahhhh, vad gav kvällen och dagen mer? TP med massa lag och jag bekantade även folket för SET, det schweiziska klurighetsspelet. Haha roligt roligt! Skön kväll, vädret var sjukt nice och sedan när backen släcktes.... GALET! haha Luddeman och jag hann int till stugan, vilket var TUR då vi stannade ute och fick se den sjukt niceiga stjärnhimmmlen! Jag har då aldrig sett något liknande... vackert. Hmm, sussa lulllull efter att ha roat oss med att göra skuggfigurer i taket. Natten kom och jossan snarka. hoho, ljud finns på film.
Och så kommer denna dag som vi befinner oss i nu! SJUKT BRA VÄDER! solen sken, himmmlen var klarblå och temperaturen var skön. Underbar dag med mer skrana och åk! tävlingar i backen och gaaaaah så nice denna dag varit. Jag tackar er alla för allt. Jag är en nöjd brud denna kväll som kanske kommer känna lite lite träningsvärk i benen från äventyren i liften.

Njut av denna bildbomd från detta evenemang. Tack och bock!

RSS 2.0