I en låda


Hittade, gömd i en låda, min gamm gamm kamera som tydligen hade en gnutta batteri kvar i sig så tog mig den lilla tiden att föra över dess innehåll på datan och denna lilla film är bland annat var jag hittade. Liten jessica med sin mor filmar i badrummet. Se och njut! Haha den där luggen satt kvar i många år. Nostalgi på hög nivå!

Ey, darling


Jahja! snart beger han sig till det varma stället som kallas Malta! Galet så nice mannen! Packa ner mig i väskan snälla finaste du! Hehe, men ah nice du får färg på kroppen din ;);) Ska ligga i jag med, så jag inte blir en snöboll brevid dig... Ha det bäst nu maah Man, du som jag "dominerar", i Yatzy och annars också. Nöjd tjej må jag säga. Nöjd och glad:)

BEE(A)R HUNTERS in Grease


Ey, kolla in Norrlands sweet hearst längst upp! Yes, där har vi yran 2011 manligaste lag. Vi krigade i regn och kyla. Våra händer och kroppar frös. Segern må ha varit långt bort men våra norrländska hjärtan behöll kämpar glöden! Haha, trevlig daaaag! Var och fotade mammas estet föreställning. Hon och Hennes estet 9:or satte detta år upp föreställningen Grease. Duktiga duktiga, var mega roligt att kolla på. :) Sedan begav jag mig med kusinen, iklädda jägar kläderna, till staden för att lira brännboll med det sköna gänget! Ah, haha.... nä. Jag vet inte vadman ska säga... vi blev då inte sämre men första matchen ska vi inte tala om. Sedan nalkades det pizza hemma hos Davve Davelito och sedan godis samt en tooooookig film. Eh, massa skratt bjöd kvällen på då vi inte kunna hålla oss från att garva åt små bäbisar och små hundvalpar. Roligt kväll med underbaraste folket!

De bästa


Min älskade klass som gjort dessa 3 år på gymnasiet till de bästa! Galet, tiden har gått fort och nu när plugget ( för min del) är så gott som klart så börjar man ju tänka på hur mycket man kommer sakna er. Haha tur vi lever under kommunikations tidsålder så vi får hålla kontakten så gott det går. : ) Ah, middag på NorrlandsOperan är vad bilderna visar. Det var mega gött och mega trevligt! Pipes fick sedan avsluta denna trevliga dag. En dag som började med Ångest, pågrund av vetandet att det var terminsuppspel denna dag, MEN det gick ju.... bra tror jag? Kändes som så, SÅ dagen blev kanonera! Nöjd fläta. Ni är bäst.

Grattis älskade mor!


24 maj idag, vilket innebär att det är min älskade mors födelsedag! Hoppas din dag varit kanoners mega super duper bra. Jag hoppas du vet, jo det vet du, att jag älskar dig mega mega mycket och det finns ingen mamma som du! Bästaste mamma du är bäst :) Imorgon är det faderns tur att fylla år, så då nalkas det mer tårta! Hoho taggad tjej. Jag lägger undan tankarna om Beach 2011 för dessa två dagar och ba njuter av alla go saker! LOVE IT! finns det något bättre än sötsaker? Jo kanske men ändå. He är nice!

Limit to your love


Jag har gjort mitt tyskaprov! IT'S DONE wöwöwöw. Men hur gick det?.... eh, ångest är kul. Nutida konst-klassikern är gjord. It's done, skönt. Nu är det endast bokrecension till tykan som ska göras (Mmmm), och på Torsdag/domedagen då det nalkas terminsuppspel! Jag vill bara att denna vecka ska bli klar! Eller, spola fram till torsdag på eftermiddagen. Ja jag taggar klassmiddagen och Mor mins föreställning på fredag samt Yran med de bästa! Jo jag är taggad. Hmm vad mer... mor min har sin födelsedag imorgon och på onsdag är det lilla pappsens tur att bli 1 år äldre. Tårta wöööööw.


Here's my lady in his place yoKulturnatta


Ye, some pics från årets kulturnatta som för övrig blev en kanoners mega trevlig dag för en jag! Ah, vad kan jag säga? Umgås med underbart folk, spela basket och Yatzy, äta gott, lyssna på polare som giggar samt spela musik själv. Ah, underbara känsla! Kanon dag, skönt att vädret också blev kanoners! YE, nöjd tjej sitter här i en hög av läxor. Men nog måste jag medge att jag vart flitig idag. Betat av plugg för plugg så högen blir allt mindre och mindre. Skön känsla. Hmm... tyskan... provet imorgon, hur kommer det att sluta? ingen vet, förens imorgon! gaaaaalet! ska bege mig ut med lill Billan nu. Måste få luft.


Ey, nöjd tjej!


Gälet, jag är nöjd och glad tjej då jag idag fick dra till swefo och hämta denna goding! Min nya baby. Oh yes, vi tackar gudarna för att vi hade försäkring på D80:n... haha. Allt blev ju si bra till slut! Nöjd nöjd! Har gott hela kvällen och väntat på att batteriet skulle ladda klart och nu är det KLARTT! Ye, men vad ska man fota när kvällen är på G? Ah, får vänta till morgon dagen. Ska fota mycket mycket mycket nu, lära mig denna nya snygging och ba YES JA WÖW! Kulturnatta i helgen bör komma med en fin dag och en skön kväll då musik skall spelas och sköna människor ska umgås med. Joda, victor fick bli första offer för denna best men har ingen tillåtelse att visa dom bilderna... hehe, så nu taggar jag en fotosession med pojken istället! YES!

GAAAH, nu ska jag plugga sönder. Om jag orkar, tyska! Snart är sommaren här med en massa sola och bada med de bästa i mitt liv! Tågluffen är nära och efter den nalkas det fler fler dagar i Schweiz, då med Vickanboi! Schysst sommar. Blir grymt.

Soldyrkare


Härligt härligt (att victor är så mega happy på bilden från i vintras, ah men pojken är ju en glad pojke) att det är så varmt ute och att solen stannat hos oss dessa dagar. Känns jobbigt att kolla ut och se att molnen är på G men vad gör man? Jo, man njuter så länge solen varar. Kalla mig soldyrkare. Älskar solen. När det är så här, lagomt och nice. Annars då? Kom nyss in efter mitt premiär-springánde. Yo, måste jobba på kondisen. He får nu mera bli en blandning av kondis och styrka.... trots att jag tycker att stryke-träning är roligare. Joooooooda. Måste ta tag i allt som jag inte vill ta tag i nu. Så, ska ta tag i allt det där nu. Nu gör jag det, snart. Senare.

Saknar min kamera, buhu. För folk som inte vet så föll den meter för meter. Pofff, objektivt gick i 2 delar men huset tror jag klarade sig ganska så fint. Aja, allt är inne nu så väntar på svar om D80:n återvänder eller om försäkringen ( YES VI HADE FÖRSÄKRNING; TUR TUR) kommer med en D90 eller D7000. Vi får la se. Återvänder inte D80:n min så ska jag välkommna den nya med öppna armar. Se det som en ny, start.

QueenBjussar på en mys bild av: (http://emsigfridsson.blogg.se/) från lördagens kvällsmys ute i klubben. Grillning med Emelie, Mica, Victor och Tilda var känoners. Gott att äta och trevligt sällskap. Skön helg med personer som gör mig till den lyckligaste.
Ah, idag då! Vad hände? solen ba brassa på med en massa härlig värme. Snälla, ge oss mer av din underbara energi. Den behövs i tider som dessa då plugget smyger sig på med uppgifter man inte riktigt orkar ta tag i men som man vet måste göras. Mer solenergi? Ja tack. Solljus och mer Queen. Mmmmm kan det bli bättre? kanske... en god glass och ett gott sällskap. SOMMAR 2011 kommer bli grymt.

Ohoj KamraterBuhuu, choklad går mot sitt slut. Tack mamma för allt gott från schweiz! HE var sweet! Men inte gråter jag inte, bilden ljuger. + den är från valborg då grillröken inte var snäll mot oss. Tårar kom och tårar gick men vad gör man? Sätter sig där röken inte far kanske. Ska komma ihåg det till nästa år. Såååå mina kamrater! Vad händer där ute i världen? Utanför mitt rum? JAg har stängt in mig här hela kvällen och jobbat med Nk-rapporten samt pluggat till morgondagens prov. Duktig tjej. Rapporten är klar. Känns bra med en vecka till godo. Men provet imorgon... hur ska det gå? Det återstår att se...
Mmmmm, ska dra mig mot sängen nu för att sussa gott gott gott. Ska tagga at göra bort morgon dagen och sedan är helgen nära! Ihh, känner taggen komma nere i magen. Oh yes.

Goder natt gott folk

Valborg IN THE CLUB


(Emelies foton)
Ih, mysig valborg ute i klubben med goda vänner och mycket mycket mat av alla de slag. haha, skönt men en aning kallt kan man ju tycka. Tur att stuagn bjöd på varma jackor från förr som bevarats i många år i den lilla blåa stugan vid havet. Mysigt mysigt! Valborg 2011, jag är nöjd så nöjd! Eter klubben blev det film och massa gott igen och sedan sleepover med David och Ludde. Blev kanske lite sent men David ville ju inte sluta prata. Eller?.

Gigg i Hörnefors ikväll med min kompanjon. Här ska sjungas och här ska spelas för att välkommmna våren. Hallojsan MAJ.


RSS 2.0