Diamonds are forever

Fast egentligen sitter jag och lyssnar på Kings of Leon's "Closer" och längtar tills morgondagen då min älskade mor kommer hit till mig! Hit till Brighton och stannar sedan i en hel vecka! Vad mycket roligt vi ska ha det älskade mor. Det kommer bli en kanon mor-&-dotter-vecka. Älskar dig! Annars då? Orkar inget nytt stycke. Haha jag sov länge idag, har läst ut den där boken kallad "the secret life of bees" och vill nu se filmen där fröken Queen Latifah, en av de vackratse chokladfärgade kvinnorna,  spelar rollen av den viktiga kvinnan med namnet av den 8:e  månaden. Och... så längtar jag efter Victor. Min familj, din familj, mina älskade vänner, farmor och farfar, släkten i schweiz... och så taggar jag allt julmys, vit fin snö, backen med mina bästa och en massa massa massa mys med min kärlek. Och skoter. OH YES! Hej då folket.

Färger

Jag är trött och fräsch tjej. Haha borde plugga... men ah, ja jo jag ska göra det nu. Annars då? Tiden går flyger förbi så snabbt. Bra och dåligt kan man väl tycka, men int hinner jag tänka på det. Nu taggar jag sönder tills mor min kommer hit till mig och sedan ska jag råtaggggga sönder till Victor kommer hit. Gaaah, vilken bra tid jag kommer ha framöver! Tack och bock!

London Calling

Nu har dom begett sig hem till norrland igen! Tjejer, det var verkligen hur roligt som helst att ni kom hit och hälsade på! Så, bilderna talar för sig själv. Igår begav vi oss till London för att tillbringa hela dagen och natten där. Ah haha, mina fötter är fortfarande ömma efter att ha vandrat runt i staden hela hela hela dagen för att kolla in alla, många, turistattraktionerna! Men nog hann vi mycket alltid och vädret log mot oss. Sköna dag vad underbar du var! Ojah, jag gillar den där staden. Men galet vad mycket folk det var... en måndag. Och på kvällen? alla skulle då ut och shoppa. Haha Tack för dessa dagar tjejer. He var grymt och jag kommer sakna er =) men vi ses när även en jag beger mig hem igen! Jaha, nu då? NU taggar jag tills nästa kommer hit. Nämligen, mor min! Den 31: a får jag hålla om dig =) taggad tjej vad roligt det kommer bli! Nu...... är det snart MAT! JA hungrig tös och sedan ska jag plugga. Vara duktig tjej och studera språket jag är här för att lära mig. Ha en skön kväll folket.

Mah cam-bebbi

Gasch, vad fin du är snygg. Bebbi face all over oh yes bara min man hihi vad jag älskar dig mest av allt! SÖTIS! shiet vad tjejig jag blir. Fnitter jessa. Oh my. <3

Seven Sisters

Idag begav sig 7 stycken töser sig till det vackra stället kallat ” Seven Sisters”.  Ah haha nog var det häftigt alltid, coolt och högt samt väldans blåsigt! Men vad gör det när man befinner sig med ett härligt gäng som detta? Norrlands tjejer tillsammans med tyskan och schweiziskan! Ihh, vad jag är glad att ni är här och hälsar på tjejer och vilka kanon dagar vi har haft hittills, när jag och Hellan har visat Bella, Sussi och Tilda Brighton och staden. Mmmm lovely. Ah så vi begav oss i alla fall till detta ställe idag! Vackert må jag då säga och vädret kunde väl inte ha varit bättre? Dock, da da daaam, ett farligt ställe är det men sicken tur att vi var försiktiga. Haha skulle inte vara gött att trilla ner för dessa klippväggar. Fy ba. TREVLIG DAG! Imorgon beger vi oss mot LONDON! Woho! HEJ!


Ratatat

Jaaaaa, 4 / 5 prov avklarade och jag lever än. Den här dagen har... varit rätt så lång. Haha nu återstår det bara att se vilket resultat man får. Hoppas inte min lärare sitter och skrattar när hon läser min rapport om skolorna i sverige. Ah, men det var ganska så svårt. Jag hoppas hoppas hoppas att jag klarade det! Imorgon har vi endast muntan kvar och sedan är jag fri från prov fram tills mitt andra mock-exam som kommer äga rum 10 dagar innan " the final exam". Haha om jag var så här nervös inför dessa prov, hur kommer det då kännas innan jag ska göra mitt slutprov? Jag vill inte veta. Men vaddå, den dagen kommer jag kanske kunna dubbelt så mycket som nu, eller kanske inte men mycket mer! Det här är inget flummm, jag lär mig så galet mycket på denna skola. Skönt. Okej, så efter imorgon ska jag slappna av igen och tagga tills fredag då Tilda, Sussi och Bella kommer hit för att besöka mig och Helen! ah, jag längtar.

Schnögg bild jag njuter på. Jag har den mest underbaraste pojkvännen som finns. Vilken tur jag har haft. Ih, jag blir helt pirrig i hela kroppen av bara tanken på dig Bebbi. Du är mitt hjärta och jag älskar dig så galet mycket! och.... jag saknar dig så oändligt mycket :( Om 3 veckor får jag hålla om dig! <3

Strawberry Blond

Så, då är det bara två dagar kvar till provet. Blandade känslor... haha. Alltså shiet vad seg jag kommer vara seg,långsam på att skriva, det dom nu vill att vi ska skriva på " skriv testet". Onsdag kommer innehålla; 4 prov under loppet av 6 h. taggad tjej? Eh nej. Jag är mega nervös men gaaah, får bara hålla tummarna och tuta och köra. Jag firar att det bara är den muntliga delen kvar sedan med... en tripp till gymmmmet. Ojah, jag kan se in i framtiden. Jag råkar också veta att Molle kommer hit på fredag! Ihhh, tat med palt och ett bra humör Tildur. Vad roligt det ska bli att se dig igen IRL! =) Okej.... provet kommer säkert gå bra. Eller alltså, haha. Ja. Jag får se. Shiet.

Over and out / Jessa pessa prinsessa

Devil's Dyke

Drog till detta fina ställe idag med tysken och ungrarn. Joda, skönt med fräsch, frisk luft och en massa massa solsken. He är nog bra för en jag att få komma ut lite på dagarna. Måste njuta av varje sekund när det är sånt här väder för vem vet, snart slår det säkert om och blir riktigt engelskt väder! Då är det bara att ta på de röda, fina stövlarna. Okej, det kan få regna lite sen bara för att jag ska ha en anledning att ta på mig dom. =) Ikväll, ska jag trycka godis, eller trycka lagomt för förhoppningsvis se film med min älskling! Så, jag saknar er där hemma och har börjar råtagga julen? Joda, alla mysigheter! ihhhhh! HEJ!

Pearls

 

Jag är så otroligt förälskad i dig min pusselbit! Ah, så vart kommer då denna bild ifrån? ey, min vän är ju pro nu och fotar för arkivet.se! Hehe och vilka kom upp på den sidan nu? jag och min gobit från i sommras! "hej, heeej hej" haha. Åh vad jag är glad som har er. Mmm, jag må vara stressad för de som komma skall (proven) men jaha? Jag har den finaste pojkvännen i världen, världens bästa familj och de underbaraste och goaste vännerna man kan ha. Jag är mer än evigt tacksam. Ojah... ah jag börjar gråta. Haha! Nästan. Jag saknar er så ptroligt mycket mycket mega super duper galet mycket! Vi ses till jul mina finaste!

Paltkoma



Haha ikväll orkar jag inte skriva något. Så jag bjuder på denna fina film som min kompanjon Emelie har satt ihop. En känoners reklamfilm filmad i kroatien. Mmm, haha rolig rolig! Okej, jag måste bara skriva att jag sitter och taggar sönder tills första provet är gjort och Molle kommer hit. Gaah vad roligt det ska bli. och sedan, kommer min älskade moder och sedan min älskade älskling! Shiet, lycklig tjej!

You're gorgeous

Men vad bjur jag på här då? En bild på min pusselbit, en kvällsbild från Bighton och en sommarbild från schweiz. Ah, du saliga blandning vad du får mig att drömma mig bort. Det som försigår i mitt huvud nu för tiden är att proven närmar sig och jaoo, jag vet inte. Jag känner mig så... inte förberedd men kommer jag någonsin göra det? Tror inte det! SÅ det är bara att tuta och köra och se hur he går. Hmm, åh. Kan inte låta bli att sakna schweiz en massa massa när jag kollar på bilden på min finaste och den här... mega gröna bilden. Ah vad jag älskar att besöka släkten i det där sköna landet. Mm, underbart. Schweiz med den finaste som finns. Nog ska vi ut och resa en massa du och jag Bebbi! Hehe men först taggar jag tills du kommer hit. JA det kommer bli så underbart. Glad tjej jag blir av tanken. Ojoj, när första proven är över så kommer Molle hit, GAAAH vad roligt, sedan efter ett tag kommer mamma, ÄLSKADE MAMMA, och sedan kring.... jag vet inte men kanske den 10 november(?) kommer min älskade Bebbi hit! Ah det kommer bli så underbart att få lite norrland hit. Skönt. Så skönt.


Boat Behind

Jag skulle säga att hösten även har kommit till Brighton nu. Det är kallt/kallare, blåsigt och jag kan inte gå till bussen utan en jacka längre. Mmm, så är det. Hehe jag tror dock att det är bra att en ag använder jackan nu.... ih, jag är förkyld och kanske, men bara kanske har febern tittat förbi hos mig. Har inte vågat kolla. Det jag inte vet, lider jag inte av. Eller nåt. (Ska kolla sen). Vilken tur att det snart är helg så jag bara kan slappa, softa, njuta och chilla samt göra läxa(GAAASCH). Måste hålla ut dessa veckor, eller alltså. Hålla ut och hålla ut. Jag är så spänd just nu. För om 2 veckor kommer Tilda hit! VAD SPÄNNANDE! och sedan när Tilda beger sig hem kommer mamma på bara några veckor och sedan efter bara.... ett litet tag kommer min älskling hit! GAAAAH! Vad bra det kommer bli. OCH när Molle kommer hit, har just gjort klart min/mitt(?) första " mock-exam"! Så ah, ska bara njuta av sällskapet då. TILDA! Läs detta; Du skulle inte kunna köpa med dig lite palt åt mig? Jag betalar självklart. Haha men vi ska ha någon form av... "Mat-kväll", när du farit hem, med skolan. Så, ska bjuda de andra studenterna (vet int hur många men vi får pratas vid du och jag molle, hehe om du kan kirra det åt mig) på some go saker från landet på andra sidan... havet! Ahhhhhhhhhhhh palt. Vad gott!

Brown skin

Ah, ännu en kväll med India Arie. Mmmm. Hennes musik får mig lugn i dessa stunder då jag nästan, men bara nästan, panikar över läxor och kommande prov. En jag får ligga i. Mer då? Kalla mig gymmar'n! Har kommit in i något grymt skönt.... flyt nu. Min nya rutin lyder; Dra till gymmmet efter skolan och svettas med hög musik i mina öron. Skönt må jag då säga, dock.... åh förkyld tjej nu. De flesta i min klass är förkylda nu så jag blir inte förvånad om jag får något. Tur mor min skickade med massa D-vitamin. Tack mamma! Hehe Hmm... OCH en annan viktig sak om idag. Det är ju lilla farmors födelsedag så jag tog tillfället i akt och ringde henne ikväll. En glad farmor och ett glatt barn-barn surrade på tills det var dags att... ja lägga på! haha man brukar ju surra tills dess=) Och har snackat ett bra tag med älskade mammmmmmma ikväll! ihh jag längtar tills du kommer hit så jag får visa dig runt lite! Bästaste mamman! Min mamma! Älskar dig =) Åh hemlängtan smyger sig på nu igen... shiet. Men galet vad jag känner mig tuff som gör detta! hehe. Men jag längtar tills jag får se alla de mina där hemma. Mmm.. att pussa sönder min älskade kommer bli kanoners! BEBBI!

I am Not My hair

Okej, rubriken har inget med mig att göra. Sitter bara och diggar India Arie + Akon. Haha jag menar... jag är flätan? Klart! Nu faller temperaturen även här i England. Buhuu, jag kommer sakna dig du underbara värme men ah... he blir kung om det är snö när jag kommer hem! SHIET! taggad tjej, köra skoter med maaah man, åka snowboard med mina brudar, och bara njuta av att det är vackert ute. Mmmm. Hoppas på massa, vit och fin snö + soligt skidväder. Hehe annars då? JAg är klar med kvällens läxor. Ojah, he går framåt men nog blir man lite ledsen i hjärtat då vissa delar av, testen som ska vara som fårt slut prov, inte alls går bra. gaaasch. Men jag är här för att öva. Mohaha. Klart jag övar. Ibland... men vad skitans. Pratar ju engelska hela dagarna! Ska bara ta tag i de, fina... svåra... nya orden. Sen ska nog allt flyta på bra, hoppas jag. Oj vad jag svamlar nu. Haha men ah. Min blogg. OCH 21 oktober kommer min kvinna Tilda hit + sussie! shiet vad roligt det kommer bli! taggad tös är vad jag är! =D

Hehe! Hmmm.... ska se på lite HIMYM nu och sedan duscha. Mohaha, en annan drar ju gänska ofta till gymmet nu. WHAT UP?! Jag gillar. Ska bli lika beeef som min man, eller inte. Men jag ska int bli någon... pudding vara för att jag är i puddingens land. Nejnej!

Gasch, es ist nicht so einfach

Less tjej. Jag orkar inte att saker ska vara så svåra hela tiden. Haha. Åh jag vet, " Du lär dig mer då lilla jessica " JAG VET men ändå. Haha jag kanske bara är trött nu?.... skönt att jag skrev klart min rapport i Torsdags. Duktig tjej... men resten då? Läsningen? Grammatiken? Naaah. Jag har gjort ett stort, och tappert försök ikväll men nu får he vara nog... eller jag ska kolla den mer på en liten stund men jag måste samla mig lite. Mm, tog tag i plugget ikväll för att dölja min hemlängtan. Ah jo. Den har kommit mycket nu. Jag försöker bara se på alla de saker jag taggar; Mammas besök, Mitt hjärtas besök och sedan om du också kommer och hälsar på Molle? =) Mer... jag taggar att få sova i min egna säng sen igen och äta massa god mat = massa älgkött (tack pappa), få träffa mina homies och gaah vara med Victor och sova med dig! skeden och bara mysa! Sedan kommer julen och då är det ju bara massa trevligheter. Så jaoo... jag taggar mycket men det där är väl lite. Shiet vad jag ska kicka assss i engelska när jag kommer hem. Haha eller jag vill. Jag måste bara skärpa mig nu. Fokusera jessica. Se målet. Du ska kirra denna kurs och alla de uppgifter Penny ger dig. Mmmm....men gasch. Just nu ser allt så svårt ut... 9 veckor kvar. Jag vill att tiden ska gå fort men samtidigt inte för fort så jag hinner lära mig något? men ah, tiden kan gå fort och lära mig saker. Då är jag nöjd. NU skall jag ringa dig Victor min älskade. Mmmm. Jag saknar dig så galet. Tuuuur att jag har min "bebbi" T-shirt. Nu fattas bara MIN tröja. My love.

HEJ (Jag kan och jag ska kirra detta)


3 veckor

Det finna positiva och negativa saker med att vädret är så är bra. Positiva; jag kan bada om jag vill, ligga ute och sola och jaoo.. det är helt enkelt skönare ute! haha negativt; mitt rum är så äckligt varmt och ljust på morgonen vilket bidrar till inte mega bra sömn alltid! Ah, men som jag skrev igår. Jag ska njuta så länge he varar! Snart kommer även hösten hit till England. =) Ska.... bege mig ut och äta lunch med Lea och sedan kanske dra på los strandos igen. Oh yes! Ha en skön dag!

Hot Wings

Haha befinner jag mig verkligen i England? Regniga england? njaa.. den sidan av england kanske visar sig snart men inte idag! Idag har vi varit vid stranden hela dagen och stekt. Skönt skönt, hehe till och med badat i havet men ah, int mega kallt men ah! Sedan sedan har jag och maah man kollat in "Rio" ikväll! Jag tackar att skype finns. Hur skulle jag klara mig annars? vara borta så här länge från du finaste...He skulle ju inte gå...! Tack för ikväll gulle min=) Nu skall denna tjej sussa så hon tar sig upp imorgon. Är vädret nice blir det... stranden igen! Måste passa på. Hare gött, HEJ!

RSS 2.0