Different kind of girl


Har inga nya pics att bju på denna gång heller. Höhö, men madonna är väl inte fy skam det heller. Ur victors högtalare har denna låt spelats hela dagen, och då menar jag hela dagen. Av någon anledning gör den mig lite mer, sugen på mitt tentaplugg. Eller "sugen", snarare gör mig mindre illa till mods. Min första tenta skall skrivas på onsdag och jag vet inte, jag önskar bara att det inte kändes som ett hopplöst fall! SÅ that's why jag sitter här i V:s stuga med alla mina böcker och papper utspridda och läser genom gamla tentor och har mig.
Övremakter, giv mig styrka att hålla ut och överleva = fixa provet på onsdag! Haha men ah, går det inte hem på onsdag så får det bli en omtenta för lilla jessa92 den 28 april. Världen går väl inte under.
Annars då? Dags att ta tag i vad man ska välja till hösten. I nuläget är mitt första val- Juridik i Umeå. Känns bra, spännande och intressant. Hoppas det håller i 4,5 år. Dock, visar det sig att detta verkligen inte är min grej så. Jaha, då byter jag väl! Den dagen den sorgen.
Haha OCH så hoppar jag in nästa vecka som idrotts-vikarie. Oh yeah 11 lektioner där det nalkas forboll, badminton, simning osv. Mina instruktioner; Du har fria tyglar.
Veckan därpå omvandlas jag till estet-vikare för mor min i 7 lektioner och SEDAN drar jag till fjälls med Victor och Johandahls'.
Over and out
/ Zopf
BTW, måste bara hoppa in och säga att jag är smått besviken på "the hunger games" igår. Hmm... jag håller mig till böckerna och låter fantasin löpa fritt.

Ikväll är det DUO jaSuccessionsrätten är gjord och här sitter jag. Väntar på att klockan ska bli... 16.15 och sedan bär det av för att rigga upp tillsammans med Emelie inför denna kväll då vi, DUO ja, har ett jobb/gigg. Hm, publiken är större än vad vi trodde = vi kommer ge precis lika mycket som om det varit 2 pers! Haha stor publik, liten publik. Skillnaden är väl, att den större gör mig lite mer.... nervös! Men ah, Emelie nu lägger vi på charmen och framför våra sånger som så många gånger förr! Ljudet är bra, starkt. Inget tvivel om att de inte kommer höra oss. Haha

Mm, denna lilla filmsnutt är si fin. Mm.
Over and out

Mina ben och många ansikten

Förvaltningsrätt hit och förvaltningsrätt dit. Nu stänger jag labboken för denna kväll. Oh my, måste börja komma igång med tenta-pluggandet snart. Orkar inte spara allt till dagarna innan. Jag känner väl mig själv, kommer nervösa sönder ändå innan den 28 då provet skall skrivas! Hej 6 frågor för 5 h :)

Annars då? hängt med mitt hjärta hela helgen = underbart som alltid. Chillat med farmor och farfar samt ätit pizza. Och idag kom min älskade mor hem från det sköna landet och choklad i massor hade hon med sig hem + min andra kärlek efter Victor... Rivella. Oh du goda dryck! Mitt knark när jag är i schweiz. Vad mer... jag och Emelie giggar på Torsdag, oh yeah. DUO ja jammar i 2 x 30 minuter = helt OK tycker jag! I need a dollar dollar, dollar is what I need. BABY! DUON ska rulla in cash money, haha! Flätan anropar universum.

Hm.. jag önskar påsken kunde komma nu... på en gång. Jag vill till fjällen med Victor och hans underbara familj. Till det där vackra vinterlandet. Mm. Vore mega skönt! Kommer bli, LOVELY! <3

NU skall denna tös sussa lullull. Hare gött!

(btw, "Mina ben" syftar till min ben denna kväll (?), krigade sönder på gymmet, med andra ord "dödade" min ben med ett hårt och skönt benpass! OH YEAH Killer jessi is BACK :):):) ) och "mina ansikten".... eh ja. Sista bilden är favoriten... får bli bild till CV! ( NOT )

Min vän


Ah, mitt "lov" har nu börjat och första dagen spenderades hemma hos Emmsan herself! Min vän och kompanjon, så vi drog ut en sväng och knäppte nå bilder, blev kalla, gick in och drack varma go saker, jammade och surrade. Mm, bra dag bra dag må jag säga! Ska bege mig och träna med bruden nu också. Mm, pump it pump it!

Som det ska vara(Bild tillhörande: Roger Adolphson)

Så nöjd tjej! Why? Jo, för helgen har varit kanon bra! Drog till min älskade i fredags och begav mig hem med tåget tidigt idag. I lördags kväll drog vi mot megazone och laserdome tillsammans med Robban, Ludde, Hans och Maria för att svettas sönder, det gjorde vi. Sedan fick Maria lämna oss då jobb kallade! Jag och grabbarna krus begav oss hem mot Hans för att svetta ner hans place, där även Davve och Karl joinade gänget. Kvällen spenderades med att spela poker (för mig, lära mig poker), se på lite melodifestivalen samt spela TP och äta kakor!

Trötta krigare beger sig sedan hem mitt i natten och somnar snabbt! Nästa dag, söndag! Ännu en härlig dag och jag, tillsammans med Johandahls' och Adolphsons' beger oss ut med skotrarna för att tillbringa dagen på de vita fälten! Mega underbart + jag och Victor tog fram våra kreativa sidor och byggde ett hus i snön. Stabilt och bra.

Roger Adolphson


RSS 2.0