Bilder som fastnat i mitt och mobilens minne

Visade Victor min nya mobil! " Titta in i kameran, åhhhh får jag lägga ut deeeen?" 
Emelie kirrade gymkort igen! Awesome men hur många gånger tränade vi tillsammans? 2? 3? 
Åt mega god middag ute i Järnäsklubb med mamma och pappa. Allt var frid och fröjd tills dess att måsen bajsade på mig! Gött. 
Visafton ute i klubben där dessa bjöd på skön och härlig musik!
Njöt av kvällen tillsammans med denna tös! 
Victor provade på pappas lilla leksak! 
Pumpin iron with mah strong mum and dad! 
Denna kväll vaxade jag och Marica benen för första gången. Vaderna och ner... pain! Sedan kom även mina andra töser och joinade för en trevlig kväll! 
Stan med mor och bror där vi avnjöt en god sushimiddag innan vi begav oss till bion för att se BATMAN! GRYM FILM! 
Allstar med mina goa, en hejdå middag för Marica som sedan skulle bege sig, flytta ner till götet! 
Bäst bäst bäst, goa gänget som träffas då alla är på hemmaplan! Svett nere på megazone. 
En dag på stan med Krillemannen! Alltid lika trevligt må jag säga! + nu flyttar han snart till Norge! oh my, ha det bäst bäst! 
Mys i stugan tillsammans med familjen, (mina båda familjer <3) och det kunde inte ha blivit bättre! Musik ute i klubben framförd utav mig och jozzie, god middag och sedan mys vid elden! Ni är bäst!
Ett "sista" häng med Mica innan jag begav mig till Schweiz ( då tösen redan skulle ha begett sig till götet när jag väl kom hem igen). Älskade vännen min! Massa girl talk nere vid parken, alltid bäst! 
 Framme i Schweiz tillsammans med mitt älskade hjärta! Finaste landet och resan var så otroligt skön! Min underbara släkt där nere gör alltid vistelsen till den bästa! <3
Träffade goa vänner som jag lärde känna i Brighton! Anja och Nina bidrog till att denna kväll blev gryyyyym trots regnigt väder! Kan dock inte klaga då vi, första veckan, fick världens bästa sommarväder med stekande sol! 
Väl hemma från schweiz- drog ut med pappa och spanade på djuren i skogen! 
Fyllde 20 bast och Victor chockade mig med en ny dator, och som jag sagt tidigare; nu surfar jag snabbare än vinden! TACK Älskling och tack alla ni andra, min familj och vänner för den bästaste födelsedagen ever! 
Pumpar på på gymmet, tar ego pics i spegeln bara för att jag vill vara som alla andra småtöser på gymmet! :) Grymt! 
Städade rummet, eller närmaste bestämt... rensade ut en massa skräp och damm. Hittade denna tidning som jag fick ett helt uppslag i en gång i tiden! Awesome! 
Vi tränar på! 
Blir bara mer och mer kär i denna pojk för var dag som går! Min pusselbit <3 
Igårkväll, finmiddag hos Victor och hans familj! Mega bra kväll med superduper god mat och efterrätt, massa skratt och wii-dansspel samt ( som ni kan se) spännande matcher i bågskytte! Tack för en kanon bra höstkväll! 
 
Ah, en liten bildbomd blev det denna kväll! Se och njut! Jag ska bege mig tillbaka till skolböckerna och tagga upp inför en ny vecka på universitetet! 

Over and out! 

Hittar ny och fräsch musik på Spotify

 
 
Mhmm, idag var hon tillbaka! VikarieJessa92, mhmmm roligt att se bekanta ansikten igen samt tjäna some cash money baby! Alltid gött må jag då säga men imorgon beger jag mig tillbaka till uni för att utvidga hjärnan. Spännande spännande! Önskar bara att jag hade mer motivation för att ta tag i läsandet av alla... tunga böcker. Vissa dagar går bättre än andra.. well well! 

Amigos, over and out! 

De där varma färgerna

 
Ih det är så mega fint ute! Och finare blir det ju gulare, rödare och mer orange-färgade träden blir! Promenaderna med Billan är helt underbart sköna och jag tror my little love njuter av att det inte är så mega varmt ute....! Ah, man får ta till vara på denna tid innan den jobbiga delen av hösten kommer... den grå, kallare och kalare. Mhmm, må den delen vara långt borta! 
Hur som helst, drog förbi hos farmor ikväll och det är gälet vad vi kan surra på... om allt! love it, alltid så mega trevligt! Du är bäst farmor och snart blir du hela 80 bast! Då nalkas det en fin fin middag bara till din ära! Blir perfekt :)

Annars då? Ingen skola imorgon, eller inget universitet! En jag ska då bege mig till högstadiet igen för att vicka! Weho, studenten får dra in lite cash! Grymt! 
 
Over and out! /En nyduschad tös som lägger ifrån sig "Svensk statsrätt" för att kolla på "How to train you dragon"! 

Upp före tuppen!

 
Hehe inte blir det nya uppdateringar här nå ofta nu för tiden! Well well, den här dagen har varit hur skön som helst! 05.30 kliver en trött jessica och victor upp för att sedan haka på pappa och Billan ut i skogen! Jakten är ju ,som förhoppningsvis de flesta vet, igång! UNDERBAR HÖSTDAG och vi har gått en massa massa och Billan har varit så dukitg! Dock inget byte denna gång men nog stack hon efter något... långt! Bravo! Men som sagt, vädret var gött och 10 grader var perfekt när solen låg på! 2 pass avklarade idag och nu taggar vi nästa gång! 10 oktober drar det igång igen! Wehoooo!


Nåååågot annat som måste dokumenteras i denna blogg är ju det att.... Jaaaag har blivit 20 bast och hade den absolut bästaste födelsedagen med goooood mat, trevligaste sällskapet och grymmmmt bra presenter! Bla, min underbara pojkvän byggde ihop en superduper stationär dator till mig! Say what? En chockad tös kunde inte få fram de där tillräckligt bra orden för att beskriva hur underbart glad och jaaaa, superdupermega nöjd och tacksam jag var/är! :D Min röda, nya skönhet gör så jag kan surfa snabbare än vinden! TACK TACK TACK TACK TACK! Jag älskar dig mest mest Victor my loooove! Du gör mig alltid till den lyckligaste! 
Annars så, tack alla mina kära vänner, och min älskade familj för en toppen 20-årsdag! 
 
Over and out! 

RSS 2.0