Thanks guys

The last day at the ELC is done and the only thing I can say is; thank you guys so much! It has been great and I'll always remeber this time! :) Haha have a nice travel back and let's take advantage of you know what! GOD BLESS facebook and skype! :) Cheers!

Vänner, om 3 dagar ses vi! Gaaah, vad jag taggar att komma hem till sköna och underbara norrland. Hoppas snön stannar kvar.... så jag också får njuta av den. Men gaah, 06.45 beger jag mig från Brighton och 09.40 lyfter jag från Gatwick airport. Nu är det nära, men hur ska packningen gå? oh my... jag är ju verkligen inte lika bra på att packa... klokt... och bra... som mamma. Haha! MEN he går nog. Mmmm! Ses snart homies.

Over and out / JessaPessaPrinsessa

The real deal

Imorgon börjar the real deal som jag har valt att kalla det, Etapp 1 ska göras! Nämligen, den första delen i vårt " Final exam"! Oh yes, speaking part, here I come! Känns lite knas att bege sig till skolan en Söndag kan jag tänka mig men ah, det ska ju göras någon gång. Hoppas hoppas hoppas att jag kan hålla mina nerver i styr. Annars då? Idag begav sig Lea tillbaka till Tyskland! ( En av mina "host-mates")! Hoppas din resa gick bra och jaoo, njut njut av att återigen äta god mat! EN sak är säker, jag kommer INTE sakna den engelska matkulturen. Jag ska föräta mig på gott knäcke-bröd när jag kommer hem och en massa annat!

Bjuder på nå bilder från gårdagen då vi, ett stort gäng, begav oss till någon.... stor kinarestaurang och hade det trevligt. Även Penny, min lärare, kom och höll oss sällskap! Nog är hon en kanon lärare alltid! Klassen min ser vi då på den översta bilden. =)

Skicka lite bra vibbar till mig nu va, precis som mor min gör från Holland! haha imorgon vill jag kicka assss!

Det här är så RÄTTJag har inga nya bilder att bjuda på MEN jag kan säga att mitt sista mock exam är gjort och jaoo jag klarade mig men på söndag är det på riktigt! The real deal så att säga. The final exam... Okej, har endast muntan då men.... please spare a thought for me guys? Sedan på onsdag 7/12 skriver jag/vi de andra delarna av proven. MEN haha för att lugna mina nerver denna helt OK och chilliga kväll, har jag kollat in några underbara youtube- klipp så... ville bara visa er vilket som tog hem priset! Detta är så underbart och det är SÅ RÄTT! You go girl. Mina vänner, se och bli glada i kroppen.

Peace out!


RSS 2.0