Emelie fixar och trixar


Men checka in denna goa film som Emelie min vän publicerat på hennes blogg! Mohaha, se och njut. Nå delar ur vår underbart härliga resa! :) IDAG blir det jobb (som igår) med min vän. Mmm, cash money baby ska rullain WHAT UP!

Finaste min

Åh, jag är så less på att gå dagarna ut och vara så här hängig. Haha, vilken tur att det går över tids nog. Men, jag år less och vll göra saker. Hehe, så jag dopar mig denna eftermiddag och beger mig för att käka pizza med goa vänner. Jooo, kan inte bara gå hemma och inte göra något. I need den där, positiva energin!! YES. Jag ska bli kry! woho! bjur på en, goo bild. Hehe Bebbi, min finaste! Kär tjej. Mmm

Tack och bock!

Vi sover tills vi vaknar

Jag vill bli frisk! Jag vill bli super duper pigg igen så orkar träna jag med. Haha, men dessa sjukdagar har varit hur bra som helst då jag fått sällskap av den finaste. Vad du orkar stå ut med mycket! När man är ensam på gymmet, och kameran är med.... Älskar dig mest bebbi min! Annars då? Sagan om ringen trilogin, goda mackor och mat, sötsaker, sena nätter, sova ut länge och Yatzy...Hur skönt som helst! Nu ska jag bara bli helt helt kry. Hoho så en jag orkar jobba och tjäna in some cash money baby nästa vecka! Mmm, ni kan också börja kalla mig "Wryp"? Why? Det är namnet som söpar i Yatzy. Namnet till vinnaren. Mitt namn. Wryp.

Over and out!

Glad tjej

 

Ah, denna låt har jag suttit och "eggat" hela denna, långa och grå-regniga dag! Mm och jag gillar den så skarpt. Haha, det fanns ju en period där för länge sen då man lyssande mycket på fröken Regina Spektor men jag måste ha total missat denna låt. Eller, så var den inte som örongodis för mig då. Det sägs att man förändras. Mmm vad skön låt. Blir glad. Mer glad här där jag sitter i mörkret med mina mjuka och goa kläder. jag lovar att tvätta ditt linne min älskade. Myser in det nu. Mm. Mys. ANNARS DÅ? Idag har jag suttit och megat på fuji.se med en fotobok som skall raka vägen till det härliga landet Schweiz! Mmm till den goa släkten!

Eh, hej hej!


2Pac?

Mm, här sitter man och huttrar. Ye man, jag hoppas man känner sig piggare imorgon. Har inte tänkt och vara halvers länge. Nejnej! Tur man är tillsammans med världens finaste unge man som vi ser här uppe. Han som, trots att jag känner mig päcklig, vill mysa och gosa! Shiet, glad tjej! ANNARS DÅ? Luddemans sista kväll i norrland tills vidare igår. Så, gänget ( minus Backgård som drog för några dagar sen... :( ha det kung! ) styrde en heldag i stan. Woho mega roligt att käka go pizza, dansa let's dance 2 i Victors källare där luddeman kickade ass, prata om äldre människor och SEDAN BOWLA! Mohaha. Galet vad roligt det är. Kvällen avslutades sedan med filmmys och sedan skulle det sägas hej då. Åh, alla drar iväg. Haha tur att man kan ses på loven! ÄLSKAR ER MINA VÄNNER

Och jag då? Inte länge nu tills jag beger mig mot Birghton and Hove, Tennis road. Yes... nerverna tar ibland vid. Tur att jag får komma hem sen till de bästa! jag menar, 3 månader går ju snabbt! hehe, my love får komma och hälsa på mig. Mamma kommer komma och jaoo, jag överlever! SKA BLI SPÄNNANDE! Det får inte låta som att jag inte är taggad för det är jag. YES ska lära mig så mycket.

Andra planer senare? Hmm.. har kollat upp "JÖK" till våren. JÖK= juridisk översiktskurs. Den som lever får se. Vem vet, nästa höst kanske det är jag som studerar Juridik här i Umeå.

Hejhej

Fotogenisk

Mmmm, chillar at maah mans place. Eh, dagarna går så snabbt så man hinner ju kanppt med! Idag har vi sovit länge och fotat och nördat. YES MAN! Slappa dagar må jag då säga men sällskapet kan man verkligen inte klaga hpå. Hmm.. ikväll blir det, eller snart, blir det träning och sedan häng med gooooa vänner. Glad tjej. Bjur på min snygga pojkvän idag! KRAM HEJ

Mango Tree

Oh yes oh yes, huset är återigen städat och jaoo, det är så mycket fräschare nu. Glad tjej. Nu är jag svettig och måste duscha duscha duscha! MEN ICKET, ikväll vill jag träna med mor min. Tror jag. Om jag orkar. Om hon orkar Ah, Emelie jag kommer plingelinga dig med snart! eller ikväll, om du inte är upptagen. Hehe! ANNARS DÅ? Billis är så go och glá tös nu när vi är ute och går. Mmm, en stabil liten flicka må jag säga. Som lill-matte... som jag! YE, hoppas det finns ett gym nära skolan i Brighton and Hove.... ih! har kollat in stället jag ska bo på nu. Familj med 4 personer. 1 morsa, 1 farsa och 2 sönder. Jag får alltså 2 nya små-bröder i 3 månader. Spännnnande spännnade. Och området såg ju trevligt ut! gaasch, det är så nära nu. Vad gööööra? Måste ta vara på all tid här hemma. Umgås med familjen, min älskade och mina vänner! shiiiet, samt jobba med min vän och kompanjon. Ojoj, åh... nervös tjej jag är. JAG är GLAD... att du kommer hälsa på mig. Och självklart sjukaste glad att du också kommer hälsa på mig. Men ah, 3 månader? det är väl ingen big deal egentligen. Hoppas jag.... Ih, nervös! MEN SÅ SPÄNNANDE DET KOMMER BLI. men 3 månader, jag kommer sakna allt här hemma. Tryggheten.... hm. Nu ska jag..... chilla och äta gott! NEJ NEJ inget godis, godisförbud med stort F tills nästa Lördag... gaasch. Victor och Emelie... jag hoppas ni håller för jag håller det nu..... HEJ!

Jag är kär till det oändligaste

Min kompanjon Emelie tog sig tid att fota massa tokiga bilder på mig och min finaste igår! En fin och solig dag, precis som den idag! Shiet vad det har varit bra väder. Men vart är taggen på att sola? JODA, den finns där! Jag och Victor sov bara gaska länge idag. Haha, men så får det bli sometimes! Ofta! Åh, jag älskar älskar denna känsla så sjukaste mycket. Jag måste bara få skriva, säga, eh... ATT JAG ÄR SÅ KÄR I DEN DÄR POJKEN SÅ DET FINNS INTE PÅ NÅGON KARTA! Så. Victor. Du. är. Åh. Ack. DU ÄR BÄST! FINASTE

Hehe

Mys i Åheden

Jag är så dålig på att lägga ut bilder och berätta vad som händer! Ojoj, vad ser vi här ovanför? Bilder från mysstället nummer 1! Drog med min älskade till hans mormor och morfar och chillade där med jaoo, det fina folket! Mmm, nog trivs man alltid kring dessa underbara människor! LYCKLIG TJEJ! Har chillat med min finaste dessa dagar nu, spelat massa spel och chillat med andra männsikor! = Spelade lazerdome igår med gänget och jag kickade så mycket ass! YE woho! haha.... eller.. vi kickade ass mot de andra lagen! *SNAP*... annars då? Igår lunchade jag även med finaste lisa min vän som jag inte sett sedan... studenten! OCH DET VAR MEGA MYS! Vad roligt det var att träffa dig vännen! Ihhhh vad mer? Gänget och jag såg skräckis igår hemma hos luddedudde! Woooo läääskigt. Vilken tur att vi alla är så seriösa när vi ser sånna filmer. Speciellt jag och mina brudar. Filmen blir så läskig!

ANNNARS? Calle och Emil då? Stockholmarna som vi mötte i Prag! Dom har ju chillat här, här uppe i Norrland hela förra veckan. Mega nice ju! Vi badade en massa, åt massa gött och hade det bara mega trevligt! Roooligt att ni kom och hälsade på grabbar!

Ah, nu har mamma nyss spöat mig i yatzy... igen... tur att jag kan spöa min vickan när jag vill! YE. Så.... hoppas på bra väder nu. Så man kan steka. Detta ska ju vara den varmaste tiden tycker jag men icket! Vart är solen baby? hehe, nu ska jag forsätta prata massa tokigheter med min älskade och sedan sussa. Mmmm, sweet!

GOD NATT!

RSS 2.0