Gullefjun

Sommar du älskade årstid!!! Sköna dagar och jag är en nöjd tjej. Jobbat med Emelie hela veckan så cashen rullar in. Ikväll jammar vi ute i klubben och sedan är det helg och jag får vara med maah man och sedan hänga med polare från söder och norr! Ah, men i förr-går-dagen och går-dagen... DÅ jag fick se de gammmla klasspolarna igen! Davve, Ludde , robban och tilda chillade med mig ute i klubben där vi spelade hårda TP-matcher, badade och åt burgare. Levde livet! Saknat er!! NUUU skall jag bege mig till stugan med mor min. Njuta. Hej!

Den långa resan, del 1: Berlin

Första stoppet på den långa luffen blev Berlin. Ändå gaet vad man hinner se mycket av staden på några få dagar. Hop on hop off bussen var till hjälp! Men staden välkommnade oss med bra väder med lite regn på sista kvällen, annars drog vi omkring med vår karta, runt i staden för att besöka de där kändaste turistmålen. Dock, bilderna med allt klotter var ett tipps från krille min vän, som även han tillsammans med sina polare var ute på luff! Trevligt att träffa folk man känner på ett ställe som Berlin. Berlin fick smaka på norrlands sweethearts! haha, men resan fortsatte och nästa stopp skulle bli... Prag!

Summertimes

Summertimes, ah härliga tider! Den första dagen, åter igen hemma i Sverige bjöd på en massa sol och värme. Så jag, maah man och familjen gjorde ett smart drag att dra till vattnet. Skönt skönt må jag säga, trevligheter, lerkassstning och steeeeek. Man njuter av sånna här underbara helger. NU skall jag bege mig med Emelie till tallbacken för att tjäna some cash money!!

Min boss

HALLOJSAN! Då har jaoo, mer 1 än månad passerat och en jag är nu hemma från den långa men ack så roliga tågluffen! Luffen 2011 med mina tjejer var verkligen hur rolig som helst. Galet vad mycket saker man hinner se på 1 månad. Vad mycket nytt folk man får träffa, och vad mycket nya saker man får uppleva. Den långa resan som började med Berlin och slutade med Schweiz... tokroligt! Alla städer och länder där mellan... ojojoj. Men nu, borta bra men hemma bäst. Nog saknar man det där som finns hemma när man är ute och resar så här länge. Dom där människorna som man älskar så mycket.  Oh yes. MEN massa bilder är fotade och dessa bilder kommer dyka upp på denna sida sinom tid! Lite nu och då si så där. Idag bjuder jag på goa bilder på maah man. Den där pojken som har mitt hjärta! Mr. Johandahl. Haha ye man, roligt att du mötte upp mig i Schweiz. Underbara pojke!

Nu ska jag.. vet inte. Chilla, kolla mer bilder och bara nörda. Imorgon blir det jobb och cash money baby med min kompanjon och förhoppningsvis rullar mer stålar in i veckan! YE nöjd tjej. Allt är så, grymt nice. Ye woho! Adjössss!

RSS 2.0