Mysigheter i ryssvärmenBra helg! Vilken underbart bra helg! Okej, först och främst vill jag bara gratta min mor och far igen som fyllde år förra veckan! Mor min på torsdagen och far min på fredagen :) GARTTIS GRATTIS! Älskar er älskar er älskar er älskar er. (Jenny och Sune 1000 år? Pappa tyckte det var roligt att toka till det lite)

Sedan...den älskade ryssvärmen som bjuder på så mycket stek. Ah, så underbart skönt. Det är vad jag har gjort i helgen! Stekt med mitt älskade hjärta som för övrigt överassskade mig men en fin fin lila keps! <3 Mm, nu får hela världen se vilken G jag egentligen är. Mer....ja men även vi satt och såg på när Sverige tog hem den stora segern i ESC. Härligt må jag då säga! Bravooooo!

Tack för denna kanon helg!

Honey HoneyMitt älskade hjärta som låter mig ta en massa massa bilder trots lite sömn! Ih du gör mig så mega glad Victor min älskade ängel! :) På tal om Johandals så fyller ju ELLEN J år idag! Grattis så mega mycket! Hoppas din dag varit kanon bra! : D Yeah, thos mitt hjärta tills igår då vi båda fick kliva upp 05.00 för att bege oss åt skilda håll! Pojken till volvo och jag till nordmling för att jobba på mellanstadiet. Vikarie/general-idrottslärare Jessica K här! Haha mys mys hemma hos pojken var det iallafall som alltid : )

SAMT kulturnatta tillsammans med Emmsan min kompanjon! Strosa runt på gatorna och lyssna på musik från diverse polare och okända! Treeeeeevligt att umgås tösen!

MAMMA är hemma! Woho, från Schweiz och vad hade hon köpt med sig hem? RIVELLA! Den smariiiigaste "Läske/sport-"drycken! tack älskade mor. Trevligt att ha dig hemma igen! :):)

OVER and Out!
/Jezza som för övrigt har tagit tag i tränade igen! YEAH efter en ganska slapp gött-ätar-helg är jag igång igen!

14 augusti beger vi oss!Woho, lycklig tjej! Datumet för min och Victors Schweizresa summer 2012 är nu ändrat så det passar oss båda. 14 augusti beger vi oss iväg i hela 2 veckor! UNDERBART MÅ JAG DÅ SÄGA! Åh vad jag längtar! Träffa släkten och njuta njuta njuta av sällskapet. Blir perfekt avslutning på sommaren innan universitetet drar igång igen för min/vår del :) Hoppas på att komma in på Juridik! Spännande.

Men IH! schweiz, kan inte förstå att det snart var ett år sedan man var där senast! Slutdestinationen av tågluffen 2011... ojoj. Tiden flyger iväg men vilken tur att jag är så taggad på morgondagen/framtiden. Förutom att jag KANSKE har LITE urinvägsinfektion och "Måste" dricka ganska "mycket" tranbärsjuice så är allt så bra. Mm, lycklig tjej! Det är så här det ska kännas! Har en världens bästa familj, världens bästa vänner och världens bästaste pojkvän och massa annat världens bästa. Joda låt saker och ting flyta på som de gör! Dock, motgångarna, stora som små, måste få finnas där ibland....blir då lättare att inse när saker och ting flyter på mega bra! Yeah livet har sina upp och nergångar! Inte mig något emot!

Nu då? ska göra mig klar för natten och plingelinga mitt hjärta. 5 dagar utan din närhet är ingeeeet för mig. Vill ha dig här här här Victor!

Over and out mes amis!

Big and Lil'Bebbi

 

Mätt i maggen efter en gooood laxmiddag tillsammans med familjen min. Mm, nöjd tjej! Helgen har spenderats med mitt älskade hjärtaaaaaaaa som jag älskar mest mest mest mest mest! Du skiner upp mina dagar, gör dem till de bästa! Kär tjej kär tjej! Jag har såååå roligt med dig hela tiden. Mmmm roligt och mega mysigt. Happy Lil'Bebbi!

Annars då? naaaaah vet inte. Har gjort bort träningen för dagen så ikväll blir det väl bara en massa slappande I guess. Imorgon jobbar jag (wiiie) och även andra dagar denna vecka (wiie). Blir känoners.

Åh jag saknar dig redan mitt hjärta..! Taggar Schweiz tillsammans med dig i sommar till 1000000 och 100000 om och om igen! Längtar!

Over and ut!


Emelie Potter vs. Harry SigfridssonOh my vad lika dom är! Ärret må vara lite rakare på Emelie men ändå! Höhö

Valborg ValborgYo yo! Housewife Jezzie här. Sitter hemma och chillar, försöker hålla mig sysselsatt med diverse saker då jag varken pluggar eller vikarierar för tillfället. (Dock så drar jobbandet igång imorgon igen, elever på artedi TAGGA). Har iallfall sysselsatt mig i 2 dagar nu med att tvätta alla fönster här hemma samt städa. Bravo.
Annars då? Bjur på mysbilder från valborg som tillbringades med mah people på bilderna. Mysigt värre på micas bakgård! Jag tackar och bockar för en väldans trevlig kväll!!!!!! Vi får dra ihop fler grillningar till sommaren wohoo!

Hör och häpna mina damer och herrar. Jag har börjar konditionsträna! Oh yeah och det går bra! Framåt framåt framåt springer jag med tankarna " BURN BURN " i huvudet hela tiden. Joda, nu ska kroppen få jobba och flåset komma igång igen. Kondisträning/styrka- mitt nya liv! Kom med den brillianta iden att jag och mitt hjärta kan springa ihop till sommaren i Schweiz men skrotade den iden lite. Vaddå, 1. Victor kommer springa ifrån mig och 2... nä det var bara det! SÅ det får bli POWERWALK med Bebbi istället. Joda, han vill det säkert. Enligt rykten ska det vara en aning lättare för tjejer. Så vi kör på. Hurrrrrt hurrrt.

Mer då? Jag saknar dig Tildis men snart är du hemma igen och då får vi hänga en massa massa massa, bada och slappa i en båt ute på vattnet! Kommer bli, magiskt sistah!

Har du läst hit ner så kan du få fortsätta lite!
Calle man från huvudstaden har ju även varit här uppe i sköna norrland och hälsat på! Woho! efter att ha giggat med sitt punkband på skumma ställen så hängde han med oss/ me and mah gang och vad gjorde vi? Bowlade och käkade go mat! Tack för besöket man!!!

Over and Out! /PowerFlätiz

RSS 2.0