Good Life


Jag är så nöjd nöjd nöjd (trots att bilden inte säger det) ! Haha känns bra. Sitta här nöjd på mitt rum i ett land som jag snart tillbringat 3 månader i. Ah, skönt. I eftermiddag blev det skridskoåkning. Long time no skridsko! Men he var gött och alla, som var där, verkade ha det väldans trevligt! Jag hade det! haha annars då? Jag må vara nöjd men den där känslan av att vara nervös finns fortfarande där. Ah , den får komma nästa vecka då startskottet för 2 ganska så tunga veckor skall komma. Hej mock exam 2 + slutprov! Sedan beger jag mig hem, pusssstar ut och njuter av att.... vara hemma och får umgås med de mina. Mitt hjärta skriker efter dig Victor. Haha men det vet du redan.

Over and ut

Shed your love

Några bilder från min och mammas vistelse i London! Mm, underbarat bra vecka det var när du var här älskade mor! trots att jag var okry de sista dagarna då. Haha och nu? är jag okry igen utan min mamma här nära mig! Gasch, hemlängtan blir verkligen mycket värre när man ligger på sitt rum, inte sitt egna rum, och är dyngfökyld. Less tjej. Jag känner så här; Jag har VERKLIGEN INTE TID MED DET HÄR! jag är redan nog, nervis för vad som komma skall och haha det här hjälper mig verkligen inte för 5 öre. Mm, hur ska man kunna njuta av sina sista veckor här när man inte orkar göra något? Man = jag. God bless Skype må jag då säga. Haha! nog njuter jag alltid när jag kan ha "filmkväll" tillsammans med mitt älskade hjärta trots att han befinner så så så så så långt bort från mig. Ja jo, jag har det väl inte så dåligt ändå. Önskar bara att jag fick bli, 1000000 % kry igen så jag kan försöka att, kicka sönder det där kommande proven och sedan bege mig hem med ett leende på läpparna för att jag lyckats kirra det där jag kom hit för. 22 dagar kvar. Mina nya vänner, I will miss you guys so so so much, men... ska bli skönt att få komma hem till de mina. Borta bra men hemma bäst. Helt klart.

Over and out.

Drink up me hearties Yo Ho

Jag var så nervös, inför alla mina kommande prov men nu, sitter jag bara här och njuter. Mmm, tack vare min älskade Victor samt det musikaliska geniet Hans Zimmer. Underbart. Har bara slappat hela dagen med min feber, sovit länge och pluggat. Därför jag vart så nervös då det slår mig lite nu och då vad mina största svagheter är innnnom detta språk kallat "Engelska". Så.... den 29e kör vi på med vårt andra mock exam och sedan söndag den 4 december ska vi visa vad vi går för när det kommer till, den muntliga delen.THE FINAL PRT!  Haha och sedan, den 7 december kör vi på med de 4, sista, resterande proven. Sen är jag klar med denna resa. Den 12e beger jag mig hem igen för att krama om alla de mina.

Hej

Min Jägare

Trots att jag kickade ass och bleb hunting Hero, så lyckades min tegare klå mig. Hur kan det vara möjligt? I ett  ”Hunting game”? Jag förstår inte! MEN min helg har då varit hur bra som helst, tack vare min älskade älskling/jägare! Gaaah, spela en massa spel vid piren, äta god mat och bara mysa, gå omkring en massa massa, kollat på en galen tysk och prata nätterna långa. Jag säger så här, jag vet vem jag vill tillbringa mitt liv med. Victor Johandahl, jag saknar dig redan så galet mycket. Att säga ”vi ses om 4 veckor” var….jobbigt. Det sliter i mitt bröst av längtan tills jag får hålla om dig igen! Tack för dessa dagar min älskade gobit! DU ÄR DEN UNDERBARASTE SOM FINNS OCH JAG ÄLSKAR DIG OÄNDLIGT MYCKET!  <3

Beautiful

Jag bjuder på fina bilder på mina fina vänner från Korea. Och då tänker jag så här, nu måste jag ju besöka syd-korea en vacker dag! Ja, måste dit och kolla läget, se hur mian homies har det och hur deras vardagliga liv ser ut. SPÄNNANDE. Men nu då? GAH, jag sitter och kan inte sluta tagga sönder efter min älskade! Det är så snart nu!

1 day left

Ih vad jag är taggad på att bara få hålla om dig min älskade! Vara med dig, gaaaah. Jag var verkligen inte redo att vara ifrån dig i 8 veckor. Men imorgon! GAAAAAH! Vad jag är taggad tjej denna kväll. Dagen som jag väntat på är snart kommen. Ojah, min älskade! <3

My beloved class

Tiden flyger iväg och snart har vi bara 4 veckor kvar tillsammans! Jag måste njuta njuta njuta för sedan kanske he dröjer mega länge innan jag får se er igen. Vissa av er kanske jag aldrig ser igen? gaah, dumma tanke. Haha får dra och besöka mina homies i Schweiz till sommaren och vem vet, en vacker dag kanske man flyger över till sydkorea och hälsar på de nya vännerna där! Den som lever får se. MEN NU, det jag taggar mest av allt är...... att min älskade Victor ska komma hit. 2 dagar kvar och jag kan knappt vänta! galet vad jag saknar att bara få vara med dig, hålla om dig! Mmm mitt hjärta! Älskar dig mest.

My best friend, My mum

Den här veckan har varit kanon tack vare min älskade mor som kom och hälsade på mig här i Brighton och sedan tillbringade helgen i London med mig. Jag älskar dig så galet mycket mamma. Att umgås så här mycket med dig är verkligen något jag saknat jätte mycket. Tack för allt älskade du! Vi har det ju alltid så roligt (trots mina PMS stunder, hehe). Musikalen "We will rock you" var hur bra som helst och jag älskar att vi for och såg en matinée! Vilken upplevelse. Först Hair i NY och nu denna i London. Hur bra som helst. Jag älskar att vi besökte massa olika delar av den stora staden, coola, underliga, konstiga och vackra! Älskar att vi åt så mycket god mat! Du är bäst mamma och jag kommer, eller jag saknar dig redan hur mycket som helst. Du är bäst! Puss jag älsakr dig! <3

RSS 2.0