Good God

Lite smått och gott från musikarnas årliga 70 tals disco! haha vad snygga alla var och vad mycket färger detta årtal bjöd på. Jag gillar det skarpt! Kan det vara så att jag är född vid fel årtionde? Har tänkt på det många gånger, om jag skulle vart vid 20 års åldern på 80-talet precis som mamma min och vi hade dragit runt på olika discon och dansat hela nätterna! haha men ja, då hade hon ju självklart inte vart min mamma. Utan, säkert min bästis. Hoho men mamma du är min vän nu med!
Såja, massa plugg i skolan och stressen kommer lite nu och då. MEN klart med min Essä nu, känns bra! En sak som dock känns lite surt är att det inte blir någon danmarksresa i höst för mig! Synd var taggad men dansk, vi kanske ses till våren då! GODER natt folk!

Somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på?

Jag vill spela piano, jag vill spela gitarr och jag vill bara ta det lugnt och slappa! Men icket, läxorna väntar och jag är för dåligt på att ta tag i dom! Måste bli en ändring nu. Så, vi börjar med engelskan och arbetar oss sedan ner i högen av saker som måste göras. Stress är en känsla som många och jag känner igen. Haha gillar den inte men man får som bara gilla läget och ta en dag och en läxa i taget antar jag! hoho bjur på en fin fin bild på Nilsan!

Kidnappningen- jag anade noll!

(Emelies bilder-http://emsigfridsson.blogg.se/)
haha alltså min gårdag var så sjukt rolig! Otippad men galet rolig. Börjar dagen med att dra hem till Emelie där vårt flitiga tänkade till vårt PA100 tar fart och vår musikvideo har börjat rulla på ideér, vi jammar lite och har trevligt. Sen börjar allt det skumma... Emelie får ett sms och måste dra på toa, jaha okej! Dra på toa du Emelie tänkte jag sen helt plötsligt smäller det på dörren och 3 st maskerade personer kommer in i rummet och sätter något för ögonen på mig och drar ut mig från rummet, hör att emelie står och fnissar men inte anada jag att hon hade något med detta att göra. Så, in i bilen och vi rullar iväg... shitt! jag visste inte vilka det var men efter att ha åkt bil med dessa maskerade brudar från Egypten i ca 1h och 15 min så stannar vi, tydligen i Umeå, och begeross in på något ställe som visade sig vara Great Istern. och vilka sitter där om inte dessa udnerbara filurer! haha galet glad och chockad jag blev men sååå sjukt kul jag hade! efter en trevlig middag där jag fick höra om alla planer drar vi sedan till fortet där vi spenderar resten av kvällen, YEE mitt lag " Blood Bath" ( hahah ) tog hem segern men gaaaah vad roligt jag hade! jag tackar er så galet mycketmina underbaraaaa vänner för denna kväll! Tycker om er så mycket och tack tack till mina kidnappare Jennie, Anna och Amanda! BRA jobbat där! haha

Pjuuuu! Vilken kväll! Jag hade verkligen inte anat någonting alls! haha! lapparna på skåpet? Allt var så planerat! Impad är jag!

Naturfilm nummer 3 är här! Flummigaste


Heroes of a new world

Jaoo vad man kan sakna, Älskade vän.

Aquarius

Vad det regnar och vad det regnar. Mina skor luktar surt från allt vatten som kommit in i dom. Riktigt gosiga och mysiga! Hoho fredagarna är verkligen korta skoldagar, tur att det finns massa pianon på skolan så man kan sitta och lira och flumma med sina polare! Sen, tur att det finna fika och vänner så att man sånna här gråa dagar kan dra ner till stan och sätta sig på ett fik och fika gott och skratta mycket med underbara polare! Ah, det är känoners det!

Experia

Kallar mig sjukling idag då jag fick avbryta min skoldag och bege mig hem igen. Jag hatar verkligen att inte må 100, men imorgon är det ensemble uppspel så nu måste vi tagga och krya! Vilken tid har jag ej koll på än. Hmm, grattis Niklas på 19 års dagen och jag hatar att jag missa födelsedagsmiddagen. Men men, är hemma med mor nu som drar iväg till huvudstaden imorgon igen. Kommer sakna dig men dansa på! :)
Yes, hämtade min nya mobil idag. Hoppas inte min gammm mobbe hatar mig nu för att jag har bytt upp mig... men nu äger jag iallafall en "Experia pro" fin mobil. He blir nog kanoners det här.

Lite toffel är ju Nice

"Lite toffel är ju nice" får bli dagens citat av anonym 18 årig tjej. Haha Åh, jag och körteorin kommer inte överens. 1 poäng och den lilla lilla delen skulle vara 2/3 klar. Aja, bara att bita i det sura äpplet och fortsätta! Har tid kvar än så länge. Tilda, vi kirrar detta.

Mys med Musik

Denna morgon började väldans kylig men sedan när solen titta fram kom höstkänslan igen! Dagen har tillbringats uppe på gammmlia med alla musikarna där vi har lekt -fikat-tipppsrundat och Dansat! Haha sista gången förr oss 3: or nu och jag tyck då vi gjorde det bra. He var mys och jag tackar för dagen! Efteråt drogs det en sväng på stan med mon ami krilloo och vad gjorde vi? Kikade runt och åt "as mycket" glass. Haha tack och bok!

Caribbean Blue

Måste ta tag i mitt pianospelande. Iallafall, mitt piano-läxa-spelande. Hoho hur som helst. Första röstningen är gjord så vuxenpoängen flödar in. Haha nä men nu är det gjort. Sedan gymmet med mor där vi körde igenom hela kroppen. Vad skitans är det med halsen min, den sticks och har sig vilket jag inte gillar! aja, imorgon blir det friluftsdag på gammmlia med musikarna så hoppas på sol och mysigt höstväder. Drar mig mot stan och Nilsan ikväll för att tillbringa natten där. Slappt.

Strangers like Me

Sitter här på mitt ostädade rum och njuter av Phil Collins som spelas från mina högtalare. Vilken mega höstig känsla jag fick i kroppen när jag drog hem från stan idag. Sommar är underbart men så länge hösten inte är mega kall och blötslask ute så är den helt OK och vacker! Skön känsla.
Så, five igår kväll med massa underbara polare. Nya som gammla. Kul att se er alla! Dans och svett. Sedan vilken lyx, fick skjuts på cykel-sadeln hem till Nils av Nils där jag tillbringa natten! Fin!
Sitter här på mitt ostädade rum och mitt hår luktar gott. Nu blir det piano och flitighet.

Det kallas "Myndig"

Så har jag nu vart 18 år i lite mer än 1 dyng! 16 september 00.46 small det! haha känns ju kanon bra och min gårdag var ju endast kanoners mega bra! SKön dag i skolan med bara ensemble och sceniskaprojektet och massa hörliga polare och sedan på kvällen kom mina fina och firade med mig. Taccos-tårta och dans! Tack familjen och mina vänner för en kanon dag och för alla fina gratulationer! Kunde inte vart bättre :) HEHE så, som 18 åring får man ju gå ut och roa sig och dansa loss! SÅ ikväll blir det five med mina homies! haha tagga svetten.


MU3

Så, bjur på ännu en bild på min störrrt sköna klass. Denna bild är då tagen av ( som vi ser ) fröken rosa eller Miss. Elina" Jessi" Wikberg! http://elinawikberg.blogspot.com/
Badmintonen är igång och jag älskar sporten och att ha mina fina tjejor med mig. Haha och och och tiden går så fort, endast 2 dagar kvar tills flätan blir 18 bast. Shit.

Superduper klassen

Sodde denna mega fina bild av min polare Victoria "wonderwoman" -http://etoiles.blogg.se/. Så, klassfoto idag och jag hoppas ni ser vilka vi ska föreställa. Superhjältar hela bunten och alla var ju verkligen hur mega fint som helst! Klart vi satttsar! Underbart ju.

Her Morning

Huset känns så rent. Det måste jag säga är tack vare mor min. Mamma, du ska veta att vi uppskattar allt du gör för oss. Och tack för dagens gymmar timme! Var mycket skönt, som vanligt! Hehe, annars då? Kirrat kläderna till skolfotot imorgon och vad kan jag säga... det återstår att se hur det blir! Noll koll.
Chilla en stund i studio Sigfridsson ikväll, haha och vi spårade ju efter ett tag! Teccno på synthen och fina komp och rythmer. PA100 är som sagt igång och jag måste sätta igång men den där loggboken. Har varit dåligt.. haha!


Fields of Gold

Vilken kanon sön dag detta varit. Först chill hemma och sedan lite help help från min sida när jag och mamma rog ner och städade estetförrådet. Hmm, brum brum upp till Emelie där vi knåpa och trixa för att spela in en slask på en av låtarna våra. PA100 är igång. Sedan ut och fota en massa flum bilder. Se och njut. Haha


Det ni har väntat på är här

 



Dagen var chill! Efter att ha slutat 10.45 drog jag på stan med kära mor. Checka lite tekniska och instrumentala saker. Spännande! Hmm, körlektion sedan och sedan sedan 2 h på körskolan. Så nu är de 4 faserna avklarade. Plugga och reppppetera blir det nu sedan. Hoho Ikväll drog jag en sväng till Kossansapip och hon visade mig detta! Vår andra naturfilm från Schweiz. Se och njut.


Hjärta

Jag älskar min farmor och farfar. Ikväll kom de gammmla paret förbi på kaffe och fika. Tack för munkarna!
Eh, Det börjar bli kallt ute men färgerna är på G. Kommer bli mega vackert. Lite små taggad nu ändå och och och endast 8 höstdagar kvar tills jag blir jaoo, 18!

Fröken Hultdin


Nilles kalasmiddag

Det är så varmt ute nu för tiden. Ska man gilla eller inte gilla? Joda, vi gillar! Fortsätter det så här så åker shortsen på snart. Haha igår drog jag iväg med dessa typer! 11 st ( ? ) filurer som drog ut på en mycket trevlig middag för att fira Nillemannenbruden som blev 19 år! Shittt! Grattis mannen, det var trevligt och en mysig kväll må jag då säga! Tackar för den hörrni! :)
Så, BADMINTONEN är igång. Sweet!

Pokerface

Men Gu si skönt. Nyss kommit hem efter en bilrunda med mamma. Vi stannade och handlade lite och sedan begav vi oss mot gymmet. Lyx att ha det för oss själva. Mina Biceps är ömma så hoppas på lite värk imorgon, att det gav nåt! Hoho klicka på bilden för att lyssna på vad jag diggar just nu. Taggande.

Stop and Stare

Vädret idag lockade till sig myggen ute i klubben. Vilken dag, vaknade för sent och har varit på dåligt humör hela dagen! Dock vände det ikväll då jag, tillsammans med mica , emelie och vickan begav oss ut till klubben för att fira molin som blev 18 bast igår! huuur trevligt som helst, vad jag tycker om er! God mat och god skräpmat och mys vid TV:n där vi såg på den tårfylllda och vackra filmen Titanic. Det tog då för mig, och tilda tills ikväll att se denna film. Första gången. Bra så bra var den! åhhhhhh fin. God natt!

New York state of Mind


Molin 18 år!

Min blonda vän Tilda Molin är nu stortjejen! 18 höstar gammal och jag hoppas att din dag varit kanon bra! Imorgon kommer vi och firar dig i klubben. HE kommer bli si nice. Höhö, annars har denna dag varit grymt slapp. Nilsan sussa över så fick skjuts till skolan, kan det blivit mer lyx? Tackar för den. haha 1 lektion för mig och sedan blev det stan och slapp i lägenheten med Emelie och sedan bio. Toy story 3 var så fin, haha åh. Skratt skratt!  Vilken stress det blev innan dock, på 15 minuter hann vi äta middag och cykla från henne jaoo, till hamnen och bion. Snabba brudar. Hann inte tugga klart maten. Seeedan ikväll hälsade micapika och nille på en stund vilket var mysmys! 1 h gick så snabbt.

Seeeeen vet jag inte hur man lägger in filmer här men jag tycker ni ska kolla in min och Emelies nya och första naturfilm från Schweiz, haha man måste vara på alllerten för att hänga med! ;) SE DEN:



RSS 2.0