Hunting and Action

 
 
Detta har jag gjort i helgen! vandrat upp och ner, hit och dit tillsammans med pappa och victor samt lilla Billan! På jakt efter vilt. Trots många timmars vandring igår så såg vi icket något.... var bara Billan som fick lite action! Men ack lyckades hon inte få djuren att vända till oss! Vi fortsätter vandringen men dagen ger inget. Drar hem, stannar dock på en "liten" after hunt! GÖTT! TröttJessa i baksätet vaknade till när det nalkades mat! 

Idag då? Drog på marknaden en mega snabbis med my love! Måste ju visa vad som händer i Nordmaling så här pass om året! hehe munkar in my heart! <3 Victor in my heart! <3 Sedan var det dags för min älskade att bege sig hem! åhhhhhhh jag vill alltid vara med dig bebbi! Mitt hjärta! 

Då senare på eftermiddagen drog jag och pappa igen! OCH vad händer? JO, pappa får skjuta denna fina 6-taggare som vi ser på den första bilden! Shit vad spännande och shit vad snabbt allt gick när vi/Billan väl hittade älgen. Galet! han bara rusade 20 m förbi oss och pappa fick in 2 fina skott på frihand. BRAVO! Så ska det se ut! Önskar bara att jag kunnat kontrollera kameran lite mer.... haha aja, finns på facebook det lilla klipp som blev! ACTION MOVIE! Haha vart dock halvt döv på höger öra... skämt å sido men jag ber om ursäkt igen pappa om jag gjorde dig nervös för att skjuta då jag satt precis under dig! Men du fick honom, PANG och där låg han och Billan, så stolt över sin älg började direkt dra av en massa päls. Well done you guys! 
 
Imorgon nalkas det skola igen och nu ska jag plugga och duscha! Myche bra helg! 

 

Pentatonix

 
Ey, livet rullar på trots att antalet inlägg här varierar...! Universitetslivet är känon och det är skönt att ha kommit in i den där... så kallade rutinen igen! Trots att jag hatar att kliva upp tidigt på morgonen och hoppa på tåget som alltid... är fullt! Well well ska inte klaga. 

De fina färgerna på träden börjar bege sig, det ser vi dock inte på bilderna på Billan! ah, drog ut med pappsen min hela söndagen! Ut i skogen hela dagen, gå gå gå gå och ännu mer gående. Benen klagade inte när de sedan fick vila! Men ah, vi såg inget... hoppas på mer lycka till helgen då vi förhoppningsvis beger oss till Nygård! Jag, pappsen, Victor och Billan! Wehooo hoppas på bra väder också....! Kom igen nu vädergudarna! 
 
Hoppas ni alla mår gött och gillar att den första snön föll idag! 
 
BTW! Kolla in bandet Pentatonix! Grymma! 

Fin fint utomhus

 
Ah, tänkte inte ta er tid idag... genom att skriva något långt inlägg. Istället tänkte jag bjuda på lite låtar som förgyller mina kvällar, mina promenader till och från tåget, till och från skolan osv. Here we go! 

Your rocky spine - Great lake swimmers 
Home Again- Michael Kiwanuka 
Always like this- Bombay Bicyle Club 
Only you- Ben Howard 
Hey Ya- The blanks 
Ghost town + Black eyes - Radical face 
 
And much much more! Ni som vill kan ju kika in min lilla fina spotifylista som jammar på i mina högtalare för tillfället! En salig blandning! Here you go 
 
Ska bege mig och träna nu och sedan nalkas det myshäng med Tilda och Emelie! 
Over and out! 

RSS 2.0