The seer's Tower

Jag lyssnar endast på Sufjan Stevens ikväll. Ingen annan. Planerade att gå ut ikväll med några vänner men icket, jag är för trött efter att ha gjort comeback på gymmmet idag samt, sussat en stund på stranden. Trött tös. Tror att en förkylning är på G men vad vet jag.. jag ska motarbeta bort den genom att ta det riktigt, mega lugnt ikväll och bara se på en film och njuta av att inte behöva göra någon läxa, inte tänka på något som måste göras. Skönt! Men... det jobbiga när man inte gör något speciellt aktivt är att jag börjar tänka ännu mer på dem jag saknar mest av allt... Mmm. Jobbigt är det. Hehe Brighton är mega fint men för mig har det alltid varit " borta bra men hemma bäst"! Det finns för mycket bra där hemma. Eller, inte för mycket. Hehe!

Trött

Jag saknar... något som är väldans viktigt för mig... eller skönt. Jag saknar er där hemma men just denna "sak" vore väldans skön just nu.... åh. Kom och klia mig på ryggen. "-Klia" * vänder ryggen till och sänker ner huvudet*! Jag vet att ni där hemma saknar att klia min rygg men vänta bara... klart ni ska få göra det när jag kommer hem. Bebbi, jag kan klia på dig om du kliar på mig när du kommer hit. Heheh! =)

Windsor Castle


Galet vad jag inte gillar min läxa just nu. Kanske, för att den är ehm... svår. Jo så måste fallet vara men ingen sa att detta skulle vara lätt. Får bita i det sura äpplet, hålla god min och bara köra så kommer detta förhoppningsvis gå bra. Haha Ye man, nu är bruden från tyskland här så kanske måste dra mig sen och vara lite social! = ) Hmm.. annars då? Sitter och ångrar att jag åt de där chipsen. Shiet, dåligt. Det är ju snart middag. Gasch, skulle ha sparat dem till min filmkväll ikväll. Oh yes, ska skypa och mysa med min finaste Victor som jag saknar så grymt skitans mycket! L

Så, igår begav vi oss iväg med tåget, jag, Lissie och Laura för att besöka ”Windsor Castle”, gasch vad vackert och coolt. Haha var betydligt större än vad vi hade tänkt oss! Jaoo… trötta tjejer var vi då vi inte fått så mycket sömn denna vecka. I torsdags spenderade vi kvällen på skolan tillsammans med fröken Penny , FCE och CAE. Haha sjukt roligt. Sitta där och prata med alla, skratta och ha oss. En tävling gick ut på att vi från Europa skulle tävla mot varandra genom att använda oss utav… ehm… sådana där pinnar man äter tex, sushi med? Plocka ärtor med dem var int helt lätt Haha vilken tur att jag äger på det! Sedan fick koreanerna visa hur det verkligen ska se ut när man plockar ärtor med sådana pinnar;) HEHE hmm... sedan blev he pubben med gänget innan jag begav mig hem!

Hoho,  mer…. I fredags firade vi Ky på kvällen genom att dra till en annan pubb och bara vara ett stort gäng som jaoo… haha! Pratade pratade pratade en massa osv! hehe sedan skulle jag, lisse och laura dra ut och skaka rumpa lite, nää men vi ville dansa men hehe Laura glömde sitt ID så vi drog till koreanernas lägenhet och bara… umgicks och åt god mat!

Men min dag igår var kanon trevlig och vi avslutade kvällen med god mat. God och mycket mat! Haha nöjd tjej!

Ye, det där är väl anledningarna till att jag sov till 12.57 idag! HEJ DÅ!


Dag 10

Ah, haha har just nu suttit och gjort kvällens läxa... snabbt. Ye man, om vi ska klara av att göra dessa uppgifter på 1 h och 15 minuter när provdagen väl kommer ska jag fixa det nu med. Hehe, men eh... om jag har gjort rätt det får jag la se imorgon! Håller tummarna att jag kirrade det bra eller jaoo.. hyffsat bra kanske. Mohaha jag ska lära mig så mycket Engelska under dessa månader. Mohaha! Hehe hmm.. har annars bara slappat med Blades of glory ikväll och och och fnissat och skrattat och pratat med min älskade gooing! =D Nu... dusch! HEJ
"Hey! This is Jimmy. If you can dream it, you can do it!"

Ladies and Gentlemen

Shiet vad jag är mätt och trött. Paltkoma på trötthet. Ingen bra kombo, och läxan är inte gjort än. OH my. Haha men ah jag bjuder på lite mer bilder från dagen. Bilder på de nya polarna och jaoo... bild på en liten sockrig go-sak som jag och Laura käkade efter skolan. Mm, Brighton är då mysigt. Tro mig när jag säger att det finns en affär för allt... allt. Haha! MEN nu börjar kursen kännas och jag blir allt mer orolig för slutprovet. men vad skitans... ska vara här i 11 veckor till. Klart jag ska kirra det där. HEJ

A walk

This is a Story of boy meets girl.

Hehe, tiden fortsätter och så gör även skolan här i Brighton. Mm, måste medge att det är lite tröttsamt att sitta inne i ett litet klassrum när solen steker på utanför fönstret! Men hösten är på G och löven håller på att lämna sina... träd. Jag kommer sakna de där mega röda och orange-gula färgerna där hemma. Hoppas vi får lite mer färg här med. Vore fint! Hehe så idag efter skolan drog jag och min nya schweiziska homie Laura ut på en lång lång promis längst den stora strand-promenaden! eeevligt! Känns bra att man får polare här i Brighton. Hade varit jobbigt annars =) Hehe! Vilken tur jag har! Nöjd tös. Men som jag sagt tidigare. Gillar min klass mycket! =)

Något annat som hände idag när jag gick mot min buss... JO! Jag går rakt in i ett fett spindelnät. jaha? MEN spindeln var hemma och och och den föll rakt ner i mina hängselbrallor. SHIET. Jag kände hur paniken kom för detta var ingen liten spindel inte... nä! Det var en stor rackare jag såg falla längre och längre ner i mina kläder i och med att jag eh... skakade sönder! ville bara få bort den men den försvann! Gaaaah så haha innan jag hann tänka så började jag klä av mig ytterkläderna och sedan även eh... näästan byxorna. Där, mitt på gatan! sedan slog det mig. " ah folk kanske ser mig" så fick springa till ett litet hus brevid vägen och checka byxorna så den lilla rackaren inte var kvar.... vilken morgon. Fy ba.... men jag lever. HEHE! Stackars spindel... den måste ha dött av skräck. =(

Kär till det Oändligaste

Hehe ja vad ska man säga? Jag är super duper mega kär i den finaste som finns. Jag kallar det för att vara oändligt kär. Det finns inget stopp, inga gränser för den  kärlek jag känner för denna pojke, och jag saknar honom till tusen och tusen igen… shiet. Hehe men jag är så sjukt glad som fått lära känna honom och bli så här… galet kär. Crazy in love. Måste ju använda lite Engelska nu när jag befinner mig i detta Engelsk-talande-land… hehe! =) Lycklig tjej! Ojah ojah ojah! Annars då? Har bara slappat idag + varit ute och sprungit igen! Ye kondisen ska upp upp upp! Haha hmm.. har pluggat också samt sett en film. ” 500 days of summer”! Mm, jag gillar. Super duper mega fin! Just nu chillar jag bara och njuter av att vara nyduschad medan jag ser på How I met your Mother. Mm, det är awesome. WHAT UP! Haha… åh. Måste äta ett äpple. Kram hej!

Lady

Haha slapp tjej. Här sitter jag, i mitt söta rum i den engelska staden Brighton. Imorgon har jag övelevt den första av 12 veckor. Det har gått snabbt tycker jag? riktigt snabbt och jag börjar komma in i den så kallade... dagliga skol-rutinen. Men jag skulle gärna vilja hålla om min älskad just nu. Så galet förälskad man kan vara! <3 Jag tycker om min klass väldans mycket, riktigt trevliga männsikor och härligt folk! Annars? har varit 19 år i cirka en dag nu. Hur firades dagen? JO, jag och mina klasspolare, polare från båda klasserna, drog ut och åt middag tillsammans på en mysigt restaue jagrang. Sedan blev det puppen, vissa drack, andra inte. Int jag. Icket! Jag håller mig till min soft drink innehållade juice från äpple och raspberry... eh, hallon! haha sjukt söt men vaddå. Jag gillar sött så. That's my drink man. Sedan efter pubben behövde vissa bege sig hem men int jag! Inte jag och fem andra av mina vänner. Så vi begav oss till en nattklubb för att dansa! haha... ja vad ska man säga. Det var roligt tills man insåg att alla, då menar jag alla, låtar gick i samma tempo. Shiet, men det är ganska roligt att se hur mycket... ursäkta mitt uttryck.. fula människor det finns. Eller hmm... fula vet jag inte men i mina ögon... desperata männsikor. Men vad bryr jag mig för. Så länge det räcker med ett ont öga för att få folket att fatta vinken är jag nöjd! haha! Min födelsedag blev betydligt bättre än jag trodde att den skulle bli och jag tackar er mina brighton polare =) tack! fast, hehe ni kan ju inte läsa detta! Thank you so much my lovely new friends for making my day tooo, a very great.... BIRTHDAY! <3

19 höstar

Jahaaaappp! DÅ var man mogen, eller mognare nu då! 19 bast denna dag! dagen har vart skön då vi endast gick i skolan till 12.15! Mohaha sweet! annars? Drog på stan en stund sedan och kollade läget och ikväll drar jag ut och äter middag med en massa folk från de två klasserna jag pratat om. Ye, massa trevligt folk! =) Sedan beger vi oss ut för att kolla in Brightons nattliv! Önskar er alla en trevligt 16 september så hörs vi mer sen. Tack för alla gratulationer och hör och häpna! Samtal från Schweiz och bästaste barbus idag! Glad tjej jag blev! =) OCH min älskade moder drog idag i väg till cosa rica! Spännande! =D Ha det bäst du bästaste mor så får vi skypa senare! Älskar dig =)

KRAM HEJ!

Distinguishable

Hej vänner. Här sitter jag, svettig efter min springtur och lyssnar på Sufjan underbara Stevens. Min sista kväll som 18 åring. Hmm, året har varit bra. Väldigt bra. Jag ser nu fram emot att bli mer… mogen. I och med att jag mognar så lär jag mig massa nya ord här i Brighton. Idag bytte jag ”upp” mig från FCE-kursen till CAE-kursen. Känns känon med jaoo.. en fet utmaning nu. Hehe ah men det blev knas i början av veckan så jag hamnade i klassen ”under” den jag skulle gå i så, jaoo. I CAE (cambridge advanced certificate) blir jag utmanad. Mycket utmanad.

Ah men men jag är här för att lära mig något och… det gör jag! haha, imorgon drar jag ut  med mina nya…. Brighton-polare för att fira födelsedagen. Jag saknar dock er där hemma mina bästaste. He kommer jag göra hela resan! =( Ni är bäst!

På gång i Brighton

Hejsan Morsan, hejsan stabben! Här är brev från älsklings grabben!. Eller nåt. Hejhej liten tös här. Sitter bara och degar just nu efter middagen. Jag får dega för jag är klar med kvälllens plugg. Oh yes... haha men det kommer bli mycket sånt framöver. Vilken tur att jag vill lära mig något under tiden jag är här! ah men man börjar komma in i klassen nu. Jag gillar den. Sköna människor ändå men hörrni! jag kan inte låta bli att sakna er, mina vänner där hemma! åh, haha men den känslan kommer aldrig försvinna för ni är bäst. Joda! =) hehe, men jaoo.. drog ut på en liten tur med kameran efter skolan men det var inte lätt då vindarna - visakar mitt namn-, höll på att blåsa bort mig. Bokstavligt. Hmm... vad mer. Drog till pubben igår med tyskland, Ungern och Korea! Trevligt trevligt sitta och prata en massa massa om de olika stereotyperna för de olika länderna. Hmm... jag är trött men ska bege mig till strandpromenaden nu för att möta upp mina nya vänner. Hej då! Tänker på er där hemma : )

Duvorna tar över



Hahahahaha åh. Bra gjort Emelie. IGEN!
Här sitter jag, i mitt rum, i Brighton, kom nyss hem från skolan! YES jag tog mig hem trots at jag höll på att blåsa bort till.... jag vet inte. Långt bort. Hehe ah men solen skiner iallafall nu och jag njuter av att lyssna på engelsk-grammmmmatik. Shiet... jag njuter av att bada i språket. Hela dagen... snart kommer jag drömma på Engelska? Kanske efter dessa månader! skumt... men allt är nice. Klassen är nice. Många koreaner... haha! Idag fick vi 3 stycken till så.. vi är en svenk, en från tyskland, ungern, Schweiz, Spanien och sedan 6 st från sydkorea! YEEE spännnade klass!

Bye Home, Hello Brighton!

Well well well, so it's done! Okej, vi börjar lätt med lite Engelska! haha jaha... nu då? jag är i staden jag ska bo i nu och 3 månader framöver. Mitt rum är fint, hehe ingen skrubb som i Harry Potter som jag hade föreställt mig! aMen ah, kvällen är nu här och första hemlängtan känslan är här. Redan? I KNOW! haha men det får kännas så! Älskar att vara hemma med vännerna, familjen och jaoo.. bara vara hemma. Hemma-kär-person med andra ord! Sån är jag och jag älskar det! hehe men nu är detta mitt "hem"! Mrs. Elliott eller Julia är mycket social = Nice nice nice! Detta kommer bli kanon tror jag! men åh... att säga hej då till Mor och maah man idag var inte lätt... kände hur tårarna kom fram i planet men jag måste bli tuff nu... lite tuff iallafall! haha! så, jaoo... älskar er där hemma! Ska dega nu eller något? Tagga skola imorgon! första utmaningen är att ta mig dit. Men he går nog bra.... går he fel med att ta bussen så går jag..... eller? KRAM HEJ LEVERPASTEJ! Eller vänta! Tack Tilda Molle Molin för din fina present! Ett armband i en tampong förpackning... HEHE! Den står framme nu så alla som kommer hit in till mitt rum kan se den <3 HEJHEJ! ^^

Hej Kalas!

Emelies bilder från gårkvällen som var AWESOME MEGA KANON BRA OCH SUPER DUPER TREVLIG! Då jag fick hem mina älskade vänner på Kalas! ör Tilda som blivit 19 år och för mig som ska bli, men som även ska bege mig iväg i 3 månader nu! Mhmm... nervös eller snarare förväntansfull tjej här. Hemlängtan kommer jag att få garanterat men jag är också super taggad på att få se hur staden; skolan och klassen kommer vara samt familjen Elliott som jag ska bo hos dessa månader : ) hehe, väskorna är packade! Tack älskade mamma! <3 roligt att du hängde med oss på kalaset igår också. Du är ju en av mina bästa vänner vet du va? Älskar diiiiig! Så, tack för igår älskade vänner. Jag kommer sakna er så grymt mycket men...vi hörs mycket! Jooooda, jag ska prata en massa med er! Skriv här på bloggen, msn, facebook eller skypa mea jagd mig snälla! haha älskar er : )

Annars? Har hängt med Bebbi min älskade hela dagen. Älskar dig mest mest mest min finaste! Men, det vet du! hehe! Jag längtar tills du kommer till Brighton. Till mig! Älskling! OCH mamma, jag längtar tills du kommer och hälsar på mig också och vi kan dra till London! JA :D och tilda, nu måste du komma och hälsa på när du planterat den iden i min skalle! SAY WHAT! Ih kommer bli mega grymt :D YEEES! Så, alla ni som jag kommer sakna mest mest mest! Ha det bäst så RÖRS vi snart! Vi kommer höras men jag längtar tills vi rörs igen ( hehe, bra mica!)

PUSS HEJ

( just ja, bilder från schweiz får komma.... till julen. hehe är för trött nu ) HEJ DÅ

Fun Fun Fun


Haha innan jag gör mitt sista inlägg i Sverige för dessa 3 månader, där jag kommer skriva hur mycket jag kommer sakna er mina vänner, så bjur jag på en film som emelie min vän kirrat ihop! haha en fredag i Florence då det var party hela dagen! Se och njut va!

Pisa by Night

... PISA! Vår sista italienska stad som vi besökte! Dock, denna stad besökte vi inte på dagen. Vi kom till Pisa på eftermiddagen och valde att se oss omrking på kvällen för omväxlingens skull! Vad gjorde vi då? Jo, besökte det där lutande tornet såklart! haha, tog massa turistbilder och sedan vandrade vi genom staden tillbaka till vårt vandrarhem där vi sedan chillade innan vi skulle sova. Shiet, Italien gav mig så mycket insektsbett. Jag förstår inte. Och natten i Pisa, shiet vad varm. Haha tror det var natten som jag sov sämst. Förutom natten då vi åkte natttåget för första gången... men ah! Resan börjar nu gå mot sitt slut men vi hade inte varit i det sköna landet än. "Mitt" sköna land! haha så nästa stopp skulle bli mitt andra hem... SCHWEIZ!

Vidare till Florence

Den andra Italienska staden som vi besökte blev Florence! Vacker stad med många fina kyrkor.. som vi tyvärr inte kunde se insidan på då vi inte fick endast bära linne och shorts utan måste täcka axlarna och benen. Jaoo, ingen av oss hade långa byxor med oss då temperaturen steg 30 grader. Men ah, vi lär oss kanske till nästa gång! I florence mötte vi även Peter ( Emelie fader) och Ylva som även dom var på resa i Italien! Trevligt, haha vi möter "alla" föräldrar under luffen. De vill väl inte släppa iväg oss så länge utan att se så vi har det bra! Vi förstår! Men florence var nice, lite liiiite för varmt kanske! eller för fuktigt i luften... för min del. Men he var nice! God mat och mer mer mer god italiensk glass! MUMS! Vi besökte även ett stoooort och svalt ( hehe ) Museum! Haha fotade en massa och gick runt runt runt i staden! Efter florence sa vi hej då tills vidare till Peter och Ylva och fortsatte sedan till....

En annan dag i Venedig

Så mina vänner hade vi anlänt till den, säkert coolaste staden, Venedig! Åh vad mysig och söt stad! Många bilder togs och vi gick omrkring bland de fina husen, de trånga gränderna, de stora öppna ytorna med massa duvor och mycket mer. Åt en god middag spm följdes av , åter igen, mega god italiensk glass! Glassen ligger högt uppe på listan över " saker jag vill göra, äta igen". Haha! Så vi gick mest omrkring hela dagen i hettan, åkte gondol och chekade in en massa häftiga masker! ( se bild på Emil där uppe ). Mycket trevlig dag må jag då säga! Men det var även här som vi fick säga hej då till Emil och Calle! Det var mycket trevligt att vi kunde följas åt så länge under denna luff! Tacktack! Vi brudar fortsatte vår luff vidare i Italien. Nästa stopp blev Florence!

Idag då? Har shoppat på Ica med Tilda Molin, pratat en massa tjejsnack och planerat inför vårt kalas imorgon! wiiie! Blir mega roligt att få över vännerna hem till en jag. Taggad tjej! Blir mega mysigt! Nu kanske jag ska börja packa... eller nåt! Hehe Ha det gött hej!

Vi stekte, vi var i Kroatien

SÅ, ett av de härligare stoppen (enligt mig) var vi nu vid! I en vecka chillade vi och bara njöt en massa på ett ställe i Kroatien som heter... PODGORA! Åh underbara ställe! Min mor var även där så att jag fick träffa henne igen var bara helt kanon roligt! :D Hon fixade även stället där vi sov på under denna vecka. En mega fin lägenhet med 3 sovrum med jaoo, dubbelsängar i varje rum. Två toaletter, ett kök och ett ehh... vardagsrum saaaamt en mega mysigt balkong! Gaaaah vilken skön vecka men en massa massa masssa sol och en massa massa badande! Npg njuter man när man är i paradiset. Havet ca... 80 meter (?) från lägenheten och sedan hade vi strandpromenaden. ÅH just ja! En kväll bestämmer vi oss för att dra ut och äta då det är mammas sista kväll där. Och vad ser vi? Under middagen? Det är solnedgång och allt är mega vackert? Jooo! DELFINER! Jaaaaaaaa! vad vackert och vad fint! haha shiet vad jag vart taggad efter det. Vilken syn! UNDERBART! haha ah men Kroatien var absolut det skönaste stället vi var på under luffen! Resan fortsatte sedan vidare till fler varma ställen som.... Italien

En dag i Budapest

Medan vi tjejer hängde i Wien begav sig grabbarna vidare till Budapest! Även vårt nästa, första spontana mål! Så vi mötte upp stockholmarna i staden så dom fick visa oss runt. Gick över feta broar och besökte ett slott! Skön dag med god, billig (YE) mat! Dock, trots att vi hade väldans god tid i staden fick vi kuta till vårt tåg. Svetten rann på oss alla men vi hann med tåget i sista sekund! När vi sedan, efter, många försök, hittat en kupé med 6 lediga platser kunde vi pussssta ut. Nu var vi påväg mot vårt nästa stopp som skulle bli.... Kroatien! Härliga Kroatien!

Kvartetten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snart så snart är det Söndag...Ojoj. Men innan det blir det Kalas med de jag tycker om såååååååååå här mycket! De bästa! hehe. Hejdå-kalas för mig + efterskotts-Kalas för Tilda som blev 19 bast för ett antal dagar sedan! GRATTIS bruden! Snart är du 20 och kan köpa så mycket alkohol du barfa vill. För jag vet att det är det som du taggar mest. Eller? hehehehe jag tokar bara.... Tilda taggar inte alls det mest. Vad jag vet....! ANNARS DÅ?
Hängde med mon ami krille hela gårdagen! mega trevligt att se dig igen pojke! Long time noooo seeee! Nu har vi pratat av oss om allt mellan jaoo.. allt! haha ses till vinter igen! Seeeeeeeen har jag hängt massa massa massa med maah man! den finaste som finns! Alltid underbart bra! GladGladglad glad tjej!

OCH, Emelie har gjort en till! en till film från luffen. Se och njut! jag njuter. Mycket.


Dear Vienna

Vi sade "Vi ses snart" till killarna i Prag och begav oss vidare till Wien! Den viktigaste läxan vi lärde oss där var nog... " slarva inte med maten", "var inte hungrig" då att vara hungrig några gånger resulterade i dåligt humör hos den resande tjej-kvartetten! haha, så vad gjorde vi i Wien? Vi åt massa bröd och mega god Italiensk glass (i wien??), åkte buss och kollade in massa turist-saker! checkade in mer snygga kyrkor och posade vid målade väggar. Vi drog även på tivoli en dag! Jag och Micapika satte oss i och åkte en mega läskig karusell medan Tilda och Emelie slappade och såg staden från de sköna släng-gungorna! Mer? Det krånglade på Hotellet med bokningen men när vi fått mat i magen klarade vi av den motgången! Haha, eh.... vi såg en massa asssiater i en hiss. korta och trinda var dom. Fint! Så några härliga dagar fick vi i Wien med en massa gå gå och gå samt massa tunnelbana och mer tunnelbana!

Im shönen Prag

Galet vad det tog tid för mig att ladda upp bilder från den sköna luffen. Ah men nu är jag på G igen! Bilderna ska upp innan jag beger mig iväg. Så, vår resa började i Berlin och fortsatte sedan till den sköna och vackra staden Prag! Jag skulle säga att det var ett av de bästa ställen vi stannade på under resan. God mat, söta byggnader och en gullig stad. Mycket männsikor och vackra kyrkor och slott! Det var även där som vi stötte ihop med Calle och Emil. Stockholmarna som nästan var lika vilsna som oss när vi mötte dom på stationen i Prag. Haha, vi bodde ju även på ett ställe som inte var... som väntat! Efter att ha rundat hörnet på byggande, gått in genom en stor träport, upp för en trappa och sedan ner, igenon en gallerdörr, in genom en till dörr som ledde till en liten korridor var vi till slur framme vid vårt rum. Vackra pissgula väggar och ett golv som inte var så stabilt. Yes, där skulle vi sussa! Men efter en natt var det nästan lika mysigt som alla andra ställen vi stov på under denna resa. Prag var även den stad som bjöd på en massa dansande en natt då vi besökte ett stort, stort hus med 7 olika våningar med olika dansgolv. Haha, de olika dansgolven med de olika genrerna! Disco från the 80's och mycket mer! Där trivdes vi! Skön stad må jag säga!

Älskade

Yes, tiden drar iväg och nu är det bara en vecka kvar tills jag beger mig till Brighton and Hove. Hmm...jag vet inte. Jag tror nerverna börjar ta vid och det slår mig hela tiden vad jag kommer sakna allt här hemma så mycket. Alla ni som jag älskar mest av allt, den trygga miljön och jaoo.. mycket. Hehe, men det blir spännande och Skype finns ju alltid! hehe. Vill folket mig något så smsa mig inte. Skriv på facebook eller skype, msn eller vad du/ni än vill göra! Jag kommer svara kanske via ett sms eller annars på internet. Men smsa eller ring inte min mobil tack!! RING PÅ SKYPE då jag får prata. Shiet... nervös tjej.

Ah, men kolla bilderna! Jag blir så glad i hela kroppen. Middag hos Johandahl's med familjen min och allt var bara mega trevligt! Go mat och det bästaste sällskapet man kan ha! Taackar så mycket! I vinter blir det julmiddag, "åter-hemma-igen-Middag" om jag får bestämma! Kommer sakna er så mycket.

Okej, det är en vecka kvar. Mycket som ska göras och mycket folk jag vill träffa innan jag drar. 3 månader... ah det blir ett äventyr! En livserfarenhet. Jag taggar men nervösar sönder just nu. MEN TÄNK vad mycket en jag kommer att ha att berätta sen när jag kommer hem. 3 månader i England= mycket att prata om när jag kommer hem!

Hon har gjort det igen


Nu har min brud satt ihop en till härlig film från den underbara luffen! se och njut. Haha åh vilken härlig resa detta var. Shiet, bara massa bra minnen. Man blir såååå glad i hjärtat! Något annat som för mig glad. Pengar, oh yes! Denna vecka har vi jobbat på så cashen ska rulla in. Underbara känsla! Något annat som gör mig glad. Victor. Mmm, finaste som finns. Så är det bara. Dock, han ska ju få barn med Zac Efron... ah. Men jag stödjer. Blir fina barn det! Kan bidra med ah, vi får se! Hehe. Nu vill jag ha mat! Älskade mamma.

RSS 2.0