Dansbanan

Kvällen känns lång. Känns skönt.

Fly on the Wings Of

 Gårdagen bjöd på trevligheter! Efter den slappa dagen i skolan drog jag ner på stan för att möta " bruden" och hans vän. Haha gitarren skulle kollas, sedan mot teg och firandet av kussen min som blivit 19 bast tillsammans med Emelie! Kvällen var trevlig då den bjöd på makaroner och köttbullar, mycket socker och go saker + trevlig sällskap. Min kväll var si fin! Nu börjar det ju kännas ute att det är höst. Solen skiner ( ibland ) men det är icket varmt längre. Tur jag har mammas gamm/mys jacka.
Kameran for fram och tillbaka mellan 3 kamera tokiga tjejer så vi bjur tillsammans på bilderna.


The Perfect con

 Jag funderar på om jag ska sjunga på sista versen och krypa ner i min fräscha säng men det nya fräscha sängkläderna. Det måste ju vara det bästa som finns.


Invigningen

 Bilder från gårdagens invigning av Botniabanan är här! Haha det var ju trevligt, hänga med fina vänner. Se på när fina vänner sjunger en haha, fin låt och gör fina rörelser! Se den glada kungen och kolla på sin fader som man blir så stolt över. Gò pappa! Sen var ju vädret helt OK, solen titta fram och det var ganska så varmt. ( mer än vad man kan säga om vädret idag), efter invigningen drog vi in mot staden och gick på bio, denna gång fick det bli den coola och tuffa filmen expendable. Haha cool. Hmm, sen bara slapp på stan och hem till en varm lägenhet. När kvällen var slut var det en väldigt trött Jessica som somnade snabbt och sov länge länge.

Tornado

Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så snabbt men samtidigt så långsamt. Den 28:e kommer nog alltid att påminna om saker som fortfarande är oförklarliga. Älskade vännen. Man får ta en dag i taget. Sen min andre vän. Livet är så galet orättvist ibland. Men många kramar och tankar till dig.

Tourdion

 Dagarna bara flyger förbi och slappa har de varit. Skönt, morgondagen blir inte mindre slapp. Gaaasch, känner ändå en tagg inför 3: an nu, det sceniska projektet och ensemblen och allt. Galet. Taggad yes, känns kung! En annan sak jag taggar är ju DANMARK. Yes gott folk. Bokade resan ikväll, så flyger den 29 oktober! Borta på höstlovet. Känns kanon! NU sängen! hoho


Fadeaway

Första skoldagen är gjord och jag må då säga det. Mega kul att träffa min underbara klass igen. Man mår som så bra! hoho, dock var jag en jag på skolan redan igår. Tillsammans med lite andra 2: or och 3: or och alla alla alla nya 1: or! Lekar/tävlingar hela dagen var då väldans trevligt! haha de nya musikarna verkar vara en schysst och trevlig hög! Mega nice ju. Välkommna får man väl säga! Så, halsen min är inte okej men hoppas det lägger sig snart. Kom igen, kan ju inte bli krasslig nu heller. haha God kväll

Bird on a Wire

Imorgon gott folk blir det lek med de nya midgårdarna. Yes, måste sussa nu så jag är i mina sinnes fulla bruk. Just ja, dagen har vart galen, men bra! Gjort mycket... Banken, städat, jobbat, körskolan med plugg, ätit och kört bil. Lovet är över för mig nu. Goder natt!

Sloe Gin

Dagen gav oss pengar, har jobbat med min vän och kompanjon Emelie! Nice att jamma in lite pengar med duon, imorgon kör vi igång igen och sedan.. galet! Sommarlovet är så gott som slut nu och kylan är påväg. Checkade in yr nu ikväll som endast sa att det kommer bli 10 grader imorgon! kallt må jag säga! Aja, min dag var bra! Jamm och lek och foto med Emelie. Vad tokigt det kan bli i ett mörkt rum med en ficklampa och lite fantasi. Just ja, håll koll! snart her vi upp vår mega fina Schweiz-flumm-film! Blir kanon! Nu nalkas det kvällsfika och sen sängen. Goder natt!

Flätan

Även min homie- homie har gått och blivit med blogg CHECKA; http://emsigfridsson.blogg.se/


Bottle of Jesus

Lyssna på gunget genom att klicka på Emelie.

Jag ska måla hela världen lilla


Maneater

Jag kan ju inte låta bli att känna mig som stadsbon herself. Haha så, gårdagskvällen tillbringades i bowlinghallen med vänner och vänners vänner. Vart en trevlig kväll tillsammans med Emelie, Marica, Hannes, Pontus och Viktor! Flumm i bilen och mycket skratt. Eh, kom hem lite sent så var små drygt att stiga upp för dagens risketta. Men nu är den gjord, var inte så farlig. Intressant, and so on. Solen skiner så jag sitter nu och överväger om jag ska dra och och springa, steka eller tillbringa denna stund vid pianot mitt. / Fullstora Synthen.


As a girl


Yellow

 Se min dag och vadjag har haft för mig på bild! Kolla in min väns http://ellirk.blogspot.com/ blogg och alla pojkens fina bilder!
Nyss kommit hem från stan, är trött och inte hunnit fundera över några nya bilder att lägga ut så bjur jag på två riktigt röda och äldre bilder. Haha. Denna dag har ju varit kanon! Drogmot staden ( igen ) och mötte upp min långe vän Lucas, så vi strosa runt på stan och pojken fick visa sina skills på dansamattan! Galet duktig kille må jag säga! Seeen efter några timmar möter vi upp min andra långe mon Ami krille och tillsammans beger vi oss, till fots, mot ersboda! ganska lång promendad men vädret var nice ( blåste kallt dock ) och sällskapet var mer nice så jag ska inte klaga! Efter en lång promenad dit och en lång hem beger vi oss till musikanten och skapar lite fin musik på våra respektive " huvud " instrument. Hmm, sedan hej då till de långa pojkarna och jag beger mig mot ålidhem för att tillbringa min kväll med Nils och jon! Jag känner mig så tuff som vågar se läskiga filmer, fast jag gillar det inte och håller för ögon, det gör jag... Tack för en kanon dag och kväll!!

La vie en rose


En ny bekantskap

 Man är lyckligt lottad som har så goda vänner. Haha kom nyss hem från stan efter att ha tillbringat den med dessa sushi-ätande människor! Middagen var rolig må jag säga då äta med pinnar inte är det lättaste för alla första gången. Mycket skratt så vi lär leva länge. vet inte hur många poäng maträtten fick av Emelie, robin och Ludvig... aja, iväg för att köpa godis och hyra " Shutter Island" en väldans skum film enligt mig.. men den var nice.
Tackar för en mycket mycket trevlig kväll igår! var mega kul att träffa er igen!

Anslag

 Spännande

Intonation

 Tackar för en kanon trevlig kväll igår med Lazerdome och fina vänner. Denna tag började med körlektion och nu är jag hungrig. Det nalkas fil och flingor. Ikväll drar jag åter in till staden för att presentera den så goda maträtten Sushi för andra goda vänner! Efter det, blir det chill med film! Blir nog en kanon dag detta, solen lyser!
Jag är så fast i Yann Tiersens underbara musik. Galet.


Instrumental


Mon Ami

 Drar mig in mot umeå och staden för att hänga med vänner! Underbar dag idag, solen lyser och värmen är här. Haha jag tror ändå att den valde att följa med oss hem från Schweiz. Fortsätter att lägga ut lite blandade bilder från det sköna landet.

TiersenYou act


 

 Kan det vara möjligt? Har denna dam gått och blivit med blogg? Verkar som så. Jag tackar dig min vän, Jossan som var så tålmodig och hjälpte mig med alla mina funderingar!
Så gott folk. Här har vi då en liten början.


RSS 2.0