You know son

Weho! Vilken bra dag! varm och solig och jag fick dela den med Emelie och Tilda! Vad har vi gjort? JO, ätit glass, stekt och spelat basket. Yeah man vilka basketspelare vi kommer bli. Höhö och denna kväll begav jag mig hem till Emelie, till skogs där vi har jammat och repat inför Lördag och bara haft det trevligt värre! Taaaaaaaaack för en fin dag!

Jessa92 önskar er alla en god natt!
 

Midsommar på halvön

 
Min midsommarhelg har varit den bästaste! Begav mig ut till Tilda och klubben tillsammans med 9 underbara polare och har bara njutit och haft det kanon bra i det fina vädret! Sol, grillat, badtunna,bad i hav, jordgubbar, candy och chips samt massa skratt och mer skratt och massa  massa mys! Loooove it! Jag tackar för det fina sällskapet hörrni! :):) He var grymt!

Annars har jag mest

Bjuder på två färgglada bilder från Mr. Felix Eks kamera!

En spark i baken som håller dig vakenSommarPics som jag och Emelie roade oss igår med att fota. Trevligt min vän! Trevligt att vi fick se Tilda fröken Molin också! VÄLKOMMMMEN HEM vännen!!!!!!!! Ah, nu är alla hemma. Förutom mor min som begav sig mot U S A för snart en veckan sen... jag vill också fara dit och jag saknar dig! MEN vi ses om 2 veckor älskade mor! :)

Mm, taggar midsommar ute i klubben! taggar klubben med de där fina människorna! De där människorna som är mina homies! Yeah Buddy, kommer bli en underbar kväll! Glöm inte det glada humöret gött folk!

Over and Out! / JessaPessa

Summer feelingsVärme kom kom kom! Idag fick jag, tillsammans med min lilla Billis se då 9ornas här i Nordmling tågade mot kyrkan, alla i sina fina avslutningskläder! Även min älskade mor fanns där bland alla elever och lärare! :):) Stämning! Och vädret har ju stekt på riktigt bra idag, skönt må jag säga! Fortsätt så! Blir varmare och varmare så ska jag snart hoppa ner i havet för att sedan lägga mig på klipporna och värma mig. Mmm skönt, sommarkänslor! Bjuder på galna pics från helgen då jag "tvingade" victor att hoppa lite efter våra tuffa Basket, 21, matcher. Han må ha mer skills då det kommer till vanlig basket men Bebbi, vem besatt de mer... speciella skillsen? Moi kanske!

Ih, annars då? Tilda kommer snart hem från Brighton och endast några dagar efter hennes hemkomst nalkas det midsommarmys med de bästa! Yeah, min sommarstyrhomiesistah is back! Kommer bli kanon bra och jag taggar taggar! Mina vänner, håll tummarna för bra väder!

Over and out! / svettJessa som nyss kommit hem efter ett varmt pass på gymmet. Burn burn burn!

Det nalkades BRÖLLOPAh, återigen en mega bra helg! Denna helg vill jag säga tillhör Cristian och Anna, det vackra brudparet! Tack för ett kanon bra och magiskt bröllop med gott sällskap, fin musik, god mat och mycket skratt! Bra stämning helt enkelt! Lyckat lyckat och vädret var på er/vår allas sida. Och, mina tjejer (Marica och Emelie) bra spelat! Det gjorde vi bra trots svårigheter att hålla oss för tårar! Fin fiiiiiiiint!

Annars SÅ har jag hängt med mitt underbara hjärta. Den där pojken som fångat mitt hjärta 10000 och 100000 gånger om och om igen X oändligt! Me so happy.

NU nalkas det sängen så jag önskar eder alla en god natt!

MAMMA MIABjuder på några gobits-bilder från fredagens estetföreställning! 96ornas satte tillsammans med min mor ihop den klassiska musikalen "Mamma Mia" med sina egna tvister! Underbart bra och rolig! Det där gjorde ni bra hörrni! : ) Var myche underhållande! Hehe så gott folk, vill se fler bilder från föreställningen så besök min facebook-profil och klicka er in till albumet "MAMMA MIA". Där finns det mycket mycket mer!

Annars då? Det nalkas cirkus med mitt hjärta imorgon och på lördag nalkas det bröllop! jajjemen! Jag säger Grattis till Micas bror Cristian och hans Anna! :D Kommer bli magiskt bra och jag önskar er all lycka i världen!

Goooooooooood natt världen! Ska sitta och digga klart Cyperns melodifestivalenbidrag "La la Love" och sedan krypa ner till sängs!

RSS 2.0