Ses om 1 månad


GALET! imorgon smäller det.... 12.50 flyger vi mot huvudstaden och 17.25 går flyget mot Berlin som blir vårt första stopp denna luff. Tågluffen 2011 med mina brudar! Alltså ja, vad tiden går snabbt. Jag är nervös, och spänd... förväntansfull och ja jo, mycket mer. Sista rycket med packningen nu och sen hoppas jag att allt är med. Shitt vad spännande! 22 dagar ute i världen och sedan landar vi i Schweiz som sista stopp där jag sedan kommer stanna i 9 dagar och bara.... njuta av det sköna landet med min finaste! YE, längtar efter hela släkten så det kommer bli grymt! Så, jag önskar er alla här hemma en skön midsommar och jaoo, trevliga tider i sommar! Haha jag ska resa som en "boss" (wöööw victor), och sedan när vi kommer hem, den 22 juli, är det dags att börja jobba redan samma kväll med min kompanjon Emelie! Cash money baby måste rulla in, för sedan den 11 september beger jag mig över havet till England för att tillbringa 3 månader där! Hemma igen den 12 december då. Shitt, detta år kommer verkligen tänja på mina personliga gränser. Den där tryggheten som finns här hemma.... shitt. Ah, kommer vara så nyttigtför mig men haha trots allt detta roliga så kommer jag ändå saaaakna så mycket. Åh, jag kommer gråta..., eller nopp! ska tänka på allt maah man har sagt till mig nu. Allt roligt som komma skall! HE BLIR GRYMT!! vad mer.... älskar dig Victor och tackar för denna kanon helg! Mega roligt att familjen din kunde komma över på Middag. Min familj... jag älskar er så mycket och jag tackar miiin hehe, teknikmorsa för studentpresssenten min, Ipad 2 woho, kommer vara grymt att ha med den nu. SÅÅÅÅ morsan då kan vi skypa och chatta wöwöwö. Hehe!

Ha det grymt! / KillerJessi (i Yatzy)

Dagen med Stort S(tudenten)


Kände bara att jag måste få bjuda på en mega stor bildbomb från den stora dagen! Dagen kallad Studenten! Yes, nu var det gjort och våra år på Midgård är över. Dom har varit grymt bra, en sjukt bra skola men främst tack vare min underbara klass! Mu3, ni är de bästa som finns och jag tackar för dessa år och alla underbara stunder med er alla! Galet vad grymmma ni är haha och nog vr/ är det jobbigt att säga hej då för den här gången MEN vi ses igen! I sommar, i klubben! Ska vi ba chilla och mysa och träffas igen.... sen vill jag hålla kontakten senare också! hoho^^ NI ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR ER!
Ye, studenten var grym men bra väder och underbara människor. Mysfrukost med gänget hemma hos Alice, fotografering och massa massa prat om allt i skolan innan vi beger oss in i Valhalla med alla glada 3or. Stämmmmningen var på topp och alla taggade att få springa ut! Gaaaah, det var grymt och glatt! Att sedan stå och trängas på flaket med hög musik, genom staden var också mega nice trots att fötterna tog mycket stryk! ;) Ahhhhhhh sedan middag och mys hemma hos Maah man och hans familj tillsammans med mina egna! Rikigt mysig och galet bra dag må jag säga. Massa chill på kvällen med alla glada var ett kanon avslut på denna lyckade dag. Tack alla. Ni är bääääääääst och jag kommer alltid uppskatta dessa 3 år med er!

Flätan tackar och bockar för allt och hälsar, over and out. Ha en kanon sommar och ett nice, liv! haha

Lunch med de bästa


Klubben


Sommar och sol! Hur sköna dagar som helst. Så, jag har tillbringat dessa två dagar ute i klubben. Dag 1 i klubben: Hängde med Tilda och vad gjorde vi? Chillade i solen, drog ut med båten och badade i kall-havet! Skönt med stekande sol. Hmmm... drog ut med med båten i den fina kvällssolen och fiskade. Njöt av sommaren helt enkelt! Dag 2 i klubben: Chillat med Maah man och mamma och pappa. Njutit av det lugna, chillat vid klipporna och krigat med Yatzy. Jessica vs Victor. Joda, nog har man spöat tills kvällen kom. Jag blev trött och förlorade....oh my. Finaste min! Sköna dagar och snart är det dags för den stora dagen kallad, STUDENTEN!

Balen med min prins


Vad kan man säga? lycklig tjej fick gå på balen med sin älskade prins igår! Varm och solig dag resulterade i många svettiga människor, i fina kläder, i en och samma byggnad. Trevlig dag och jag älskar dig mamma som tog dig tid att umgås med mig hela dagen och ja, jag fick ju gå med min finaste, min Victor! Kan man bli mer glad? Nopp! Fick sitta med underbara vänner under middagen och bara ha det mega trevligt! HUR mysigt som helst. Joda, balen 2011 var fin! Och mor min fotade en massa massa bilder. Visar bara ett par... snuttepluttiga bilder på mig och maah man! haha!

Idag då? Lunch på station med de sköna lärarna, klassen och Mupparna! Kommer sakna er alla så mega mega mycket. Dessa 3 år har verkligen varit kanon och jag tyck så mycket om er alla! Bästaste! Stek nere vid vattnet sedan med luddeman, Davve, Robban och Molle var inte heller dåligt. Gänget. I'll miss ya men noooog ska vi hänga mega mycket. Joda! Sedan har jag spöat min man i Yatzy och bara, chillat i det fina vädret denna kväll med trevligt sällskap samt fått hjälp av mot att släppa ut balfrillan.

Tack och bock!

Stek Måndag


Shitt vad varmt det har varit idag. Och igår. Jag är nöjd. hat solat, stekt en massa så färgen är nu kommen. Brun, röd jag vet inte. Brunröd kan vi kalla mig men jag gillar det. Att lägga det första lagret innan man ska börja bege sig mot havet och låta solen och vattnet göra sitt... ah. Denna sommar kommer bli så galet bra känner jag på mig. Och nog är väl det bra, jag menar. Jag kommer sakna skolan ändå, Midgård och klassen och alla andra polare som levt runt mig dessa 3 år. Men, sommaren kommer bli kanon och det ska bli så galet skönt med sommar och stek, bad, massa glassande och polare, luffen och schweiz och mycket mer! Jag är så nöjd med alla nu. Och till höst? Studera? Njeee, jag ska förhoppningsvis, eller jo jag ska bege mig mot England för att knäcka den där engelska spärren. hehe, knäcka nöten. Mitt mål, ska bli en hejjare på det där språket som många kan anse vara lätt men som jag nä, inte vågat snacka så mycket i livet! En jag valde tyskan istället nu på gymnasiet. Så, det ska bli engelska och tyska för mig! men tyskan får vänta till... vår kanske? HEHE tyskland? VAD SÄGS? Vore spännande men man vet aldrig... den som lever får la se!

Ey, ska snart bege mig mot staden och flyget för att välkommmmmna de där fina männsikorna, som säkert är galet bruna. Mmm, fin Victor vad jag har saknat dig! Hehe Glad tjej men det vet väl alla om. Mamma vet.


Gitarr, bas och trummor


Yoyo, solen skiner, molnen är på G och det blåser. När kommer de där strålande sommardagarna? Jag längtar! haha, ska bege mig mot umeå och staden idag för att jamma med Emelie, tjäna lite Cash money yes. Sen då? Vet inte... min kropp känner sig inte 100 idag så får la se om jag rullar mot sveriges metropol sen igen. Mmmm. Snart kommer mah man hem igen! Jipppi! Måndag kväll kommer jag välkommmna er hem från Malta! Finaste. Ha det gött HEJ!

Luff


Chillat mit meiner Mutter denna dag i Övik! sjukt trevligt med en go lunch och shopping samt massa tjejsnack om.... allt! Älskar dig mamma, du är bäst bäst bäst! : ) Hehe bilderna som uag bjuder på idag togs igår när jag, tilda och Emelie spelade in tokiga filmer om farliga katter och gräs. Spännande, vad kan det vara för film? hehe vi planerade även igår, tillsammans, med mica vår rutt till tågluffen! Det här kommer bli kanoners, vilken sommar må jag säga! Först luff i Europa och sen Schweiz med Victor. Tagga sommaren 2011. OH YES

Låt oss njuta tillsammans


Ey, hoppas ni checkat in detta? har ni kollat? Hoppas vi ses den kvällen. Sista konserten under denna gymnasietid och det kommer bli massa blandat! Låt oss njuta av kvällen tillsammans och sedan tagga; först balen och sedan en härlig vecka med underbara männsikor och sedan studenten följt av en kanon sommar!

Ha en skön kväll och ett trevligt mini-lov!

RSS 2.0