Tok trevligt

Rolig dag och fint väder. Brummmade mot staden med sällskap i bilen av Emelie! Flickan släpptes av på staden och NU har hon hittat sin nyårs- klänning! Fin fin, hoho jag pös iväg mot mr. Åberg och ja, ingen badminton idag men vi har som bara chillat och chillat mer. Kollat på hipp hipp! haha and so on! Sedan hoookade vi med Emelie på staden för att fika lite. Mysigt, och sedan mot mr. Åberg igen för middag och sällskapsspel. Haha.. OCH ikväll bio med mitt trevliga sällskap + mer trevligt sällskap! Micke, Ruben, Jörgen och Simon.
Imorgon mina vänner, hade jag planerat att dra och gymmma igen, var skönt att pysa dit igår så, och sedan blir det badminton med Ingrid! Galet länge sen sist nu. OCH OCH på kvällen pyser jag med Nilsan mot Örträsk för att spendera de kommmande dagarba där innan nyår.

God fortsättning.

Juliga afton

Julafton är över för detta år, men misströsta ej, om 364 dagar är den juliga aftonen tillbaka! Haha min dag har varit mega mys som alla år. Sov ut riktigt länge och sedan började förberedelserna inför eftermiddagen och kvällen. Mamma och jag fixade så att även vårt hus såg lite juligare ut! haha och sedan brummadej ag tillsammans med kussen sandra till åliden för att hämta upp farmor Eda och farfar Holger! Trevligt med sällskap i bilen och trevligt med en massa trevligt prat ikväll! Bästatse kussen  : ) SÅ min jul tillbringades med en underbar familj och underbara släktingar! Älskar er. Mmm, nu skall jag sova för att sedan vakna upp på annan dagen. Det blir inte annan dagen förens man sovit och vaknat.

Ha en fortsatt trevlig jul gott folk!

Dagen före

Den 23: e december måste ju ändå vara minst lika mysig som den 24:e. Dagen före och dagen är både ena riktiga mysdagar enligt mig! Haha drog till tandläkaren idag, om jag inte hade frågat när jag senast var där hade jag inte haft den blekaste. Men dom sa att tänderna såg riktigt fina ut så känns bra så här lagomt till jul. Dock, måste bli bättre på tandtråden. Ajja bajja. Haha sedan drog Mica med mig till Häggan som smakråd på några nysårs klänningar. Mica, vilken du än väljer så kommer det bli kanon snyggt! Och sedan hem för att återigen städa lite. Petig är vad jag blir så här till Julen. Rent och snyggt vill vi ha det! OCH nu är även granen klädd. Ah, när pappa kom in med den var min och mamma första tanke " shitt, vad liten...", då vi är vana med att den brukar gå upp till taket MEN när kläderna åkte på så blev den mega mysigt fin tycker jag! Jo liten men snygg mysig. Som det ska vara. Imorgon kommer kusinerna och jag bilar till farmor och farfar för att hämta upp dom! Kommer bli kanon mysig jul detta. En med en massa snö och trevligt folk. Glad tjej.

God Jul på er!

Endast 2 dagar

Okej, blev inga vinter eller kyliga bilder! Bjur på några schweiziga bilder istället.
Vilken skön dag. Drog hem från Nilsan med 09.30 bussen, inte för att det var skönt men ja.. haha! Sussade i den kalla bussen och sussade sedan 2 h till när jag kom hem. Sedan började min dag som innehållit städning av Hus och inslagande ? Av julklappar! Nu är det inte länge kvar, galet säger jag bara! Galet så mycket det kommer bli! Nu brummar jag vidare ut till Molin i mörkret.

HEJ


Flickan är 18!

 Som rubirken lyder! Flickan är 18 och denna flicka är tösen på den översta bilden nämligen EMLEIE! Grattis Grattis på din 18 års dag! Vilken kanon start på helgen. Julgård på Midgård var mysigt och jag tillsammans med polarna hitta alla tomarna. Grymt. Sedan begav vi oss ner mot staden (för att fira Emelie en dag innan hon fyller år) ye.. ( jag, Tilda och Emelie) vi skulle ju gå och fika... eller? Hehe nere på stan kidnappar vi Emelie och för in henne i en bil där Mica väntar. Sedan beger vi oss till Iksu spa där även vickan väntar på oss... SÅ mys var det! Spa i ett antal timmar där vi bade i olika temperatuer, fikade och 2/5 av oss tog en tupplur i solrummet, nämner inga namn. Eller jo! Jag och Tilda somnade. En chillar eftermiddag blev det. Sedan hem till Emelie igen där Pizzan sedan strömmmade in. Mätta och belåtna chillar vi ännu mer tills det är dags att fixa i ordnings sig inför kvällen som komma skall. CORONA. Oh yes, vi kommer dit 23.40 men får icket gå in än då emelie inte hade fyllt år än. Kallt, men vi hade tur som fick stå där vi fick stå och vänta OCH vi blev även bjudna på glöggg och pepparkaka va den snälla vakten och sedan slår klockan 00.00 och vi drar in och dansar tills fötterna värker! As kul och galet svettigt. Blev en sen kväll, eller natt och sängen var underbar. Sova sova!
Idaaaag blev det sång på sängen för Emelie och sedan en massa fika hemma hos henne tillsammans med sköna människor.

Nu är jag en trött brud som önskar emelie och alla ni andra en trevlig kväll på Corona natt nummer2! haha själv ska jag ta tag i min tyska och öva öva inför måndag. Imorgon bitti beger jag mig till staden och Nilsan för att fira lilla julafton hemma hos dom  :) mysigt och sedan Sävar för att sprida en massa sång med klassen.
Nice helg.


Baker Street

  Och snart var det återigen julafton. Helt galet att det redan gått 1 år sen sist. haha, de sista julklapparna ska handlas och de sista uppgifterna i skolan ska in. För mig, tyskaprov på Fredag vilket jag inte taggar. Jag hoppas att har överskattat provet och underskattat min egna förmåga. Hmm, vi får la se. Hoho rolig Arb. idag. Filmat med brudarna och haha, kommer folk att förstå att Mobbing inte är roligt? Aja, vår film ska visa det. Men den är gääänska så rolig! tyck ja/vi. Hoho
Taggar Fredag mega mega mycket nu! Vill göra bort provet och sen POFFFF ha en as nice Fredag! haha

Haha a.

Noël Nouvelet


Ljus i sitt hår

(Emelie min vän som fotat bilden)
Ah, Midgård är ändå skolan som gör saker som Lucia, lite eller mycket bättre. Haha allt blir så mega mysigt på den skolan. Så, alla musikare + + kören lussasde i valhalla idag tillsammans med en liten orkester och självklart Lage och Karin. Jo, många tyckte "det bästa lucia-tåget" och ja om jag hade sett det hade jag nog också tyck det! mohaha, från min vinkel av tåget var det fint! Och Valhalla var så vackert. Fin Lucia.
Ja, när man pratar om valhalla så börjar jag tänka på sceniska och därmed Utvärderingen av Sceniska Projektet. Hur bedömer jag mina egna arbetsinsater i projektet? Hmm, det är frågan. Måste sitta och klura lite. MEN det tänker jag inte göra här! HEHE ska sätta mig vid Roland och bara ahhh, fin Roland.

Får jag visa er en låt, som min fina Nils visade för mig? Låten som jag stod och duschade till igår kväll? Kiss? Detroit Rock City? I denna genre? Ah, men det är NICE och Nilsan är NICE! Haha

Over and out / Voldemort-Flätan

Roland FP-7F

Ojoj vad jag är galet nöjd! Haha här ser vi då min nya babbby! Drog in med mamma till staden idag för att hämta denna going. Kalla det sen 18 års present eller tidig julklapp! Det spelar ingen roll för mig, är LIKA GLAD ÄNDÅ! Hur ska jag nu kunna koncentrera mig på allt tyskaplugg som behöver göras? Haha det blir inte lätt. Hmmm, men tyskan måste göras då det nalkas prov nästa vecka. Shitt, måste göra körprovet också. Kontakta Lage.

Ah, var iallafall en mega fin och kal dag idag. Penicillinet gör sitt. Jag är nog snart pigg men jag längtar efter den där där känslan av att vara helt 100 % frisk och kry och pigg! YES. Taggar att umgås med min fina imorgonkväll också. Och sedan, julfika hemma hos bruden Emelie i staden på Söndag. Jo, allt blir mys. Dock tråkigt att jag missar Hitta joppe partyt ikväll pågrund av min tillfriskning. That's life. Jag har min Roland. HEHE

Ha det gött! Lika gött som min nu uppätna taccos var.

Rymden i en låda

Jag är less men samtidigt så taggad. Vad är jag less på? Jo, jag har fortfarande feber och nu är halsen öm också. Måtte jag inte få halsfluss eller något sådant igen. Då blir jag galet. haha och vad är jag taggad på? JO, har bestämt mig för att hoppa av engelska C och istället läsa mer Tyska. Kommer läsa 2 lektioner i veckan med steg 3 och de andra 2 lektionerna med steg 4 om Syon tillåter. Jag och min tyskalärare är överens och hon är taggad hon med. haha YES! OCH SEN, efter gymnasiet så har jag och mamma ikväll suttit och spånat på om jag kanske ska bege mig till London i några månader på språkresa för att bättra på det engelska språket som inte fallit mig i smaken dessa år. Nej, jag måste vara bland massa människor som pratar det 24/7. DÅ kommer det fastna i skallen och bollen kommer rammmla ner. Yes.

Bilden på härliga gänget togs av vännen Linnéa!


Vi hittade Joppe

   Dessa två veckor med endast sceniskaprojektet måste ju vara det två roligaste veckorna i 3: an om man går Musik;-musikproduktion eller Dans på Midgård! Galet vilket roligt arbete och galet vilka roliga och härliga människor man arbetat med! Elever samt lärare. Så mycket underbara vänner man kan ha! Jg kommer sakna allt detta så mega mycket men ah, kan inte vara mer än mega nöjd med vårt arbete! Alla 5 föreställningar gick kanon bra och jooo, det gick ju bara bättre och bättre. Föreställningen för estetarna var ju helt galen = Underbar! Man vart så grymt taggad av allt jubel och alla appplåder! SÅ tack till er alla som kom och delade dessa föreställningar med oss och TACK TACK till alla ni underbara vänner och lärare som gjort dessa veckor till de bästa!
Nu taggar vi "Hitta Joppe - Party"! Haha

Annars? YE, har börjat träna igen vilket känns underbart! Dock bara 2 gånger på gymmmet denna helg men det räckte för att ge mig smärta och träningsvärk i armarna. Och så har febern kommit lite igen? tror det är tack vare stressen som släpper nu. Aja, bara den försvinner. Hur ska det gå? Återgå till det vanliga skolarbetet? Vi får la se.
Min vän Emelie fotade en massa bilder under vissa av föreställningarna och har dessutom gett mig alla redigerade. Så, kolla in hennes blogg för massa bilder och tids nog lägger jag ut här jag med och förhoppningsvis på Midgårds hemsida eller någon annan stans. Fronter? (höhö) måste bli inbjuden dååååå! Jag bjuder på en bild på Karran från repveckan.

SAY WHAT HEJ

RSS 2.0