ManchesterAh, bilder från New York resan återigen. Den där sköna och underbara resan som ägde rum för snart 1 år sen. Galet nice

Folkmusikfestivalen

Midgårdsskolan under dessa festivaler, folkmusik som jazzfestivalen. Nog hamnar man i stämmmning alltid. Haha, underbart. Då var festivalen över för detta år och jag kan inte låta bli att se fram emot nästa och hoppas att jag är hemma då. Vem vet vart en jag befinner mig våren 2012! Bjuder på ett klipp av "Adeln" som var och gästade på skolan samt bjöd på en blandning av folkmusik och jazz. Jag är fast. YE! Och nu har även vi, vi midgårdsfolk jammat på festivalen. Det gick bra, och snabbt när vi väl kom igång. Hoho vad har mer hänt? Giggat på ett Dop med min kära vän Johanna jozzie muntan muntlin vilket också gick bra, skönt att saker går bra! haha det var trevligt och sedan vart det till att älga mot staden för att Lyssan på nilsan och hans Fisherman's Death på hamnis. Galet vad denna vecka och helg givit mycket musik. Hmm, sedan? LAZERDOME med mina brudar samt, vickan och Karl/ Terminator. Haha sjuuuukaste vad det är roligt och varmt! Så, min helg har varit kanoners mega bra. Nöjd tjej sitter nu och försöker ta tag i etisk och moraluppgiften samt tagga till kvällsspringningen på bandet och och ocg TAGGA till morgondagen och dess kväll då vi drar upp klassen till ålid och backen. Köng!

Di Grine KuzineHaha, vilken härlig känsla jag får i magen när jag kollar på detta klipp från dagens workshop. Folkmusikfestivalen bjuder på mycket härlig musik och imorgon har vi vår, show. Folketshus och vi ska jamma och spela upp två låtar som vi övat in denna vecka. Det går fort nu, veckorna flyger förbi, trots att det blivit långa dagar denna vecka. Efter helgen går vi in i PA100 veckan, veckan som ska ge resultat i våra arbeten. Dock, den inleds med klassmys i backen. Yes, klassen drar mot norrforshållet med mig och fröken Molin. Taggar till 1000 och he kommer bli mys att trycka pizza, susa i backen och mysa i sovsäckar med klassen. Skönt gäng jag umgås med.

Grattis lilla purjolök till KÖRKORTET!

 Vilken crazy dag. Ska ta upp dagens mega WHOHOO! OCH det är att denna tös på dessa bilder( Emelie mon amie Sigfridsson) har kirrat sitt KÖRKORT! Gaaaaah kwinnan jag är så stolt över dig och vill bara säga Grattis Grattis och återigen mega mega super duper Grattis! Fett skojj, kom och hämta mig så beger vi oss till kp och raggar. Hehe eh... Ja, vilken dag. Tog tåget hem ( SJÄLV) denna snöiga kväll efter en eftermiddag av Bulgarisk-folkmusik och chill på teg! Soft, lång vecka känns det som. Kanske för att man tillbringar så mycet tid på skolan efter det att man slutat? Mycket rep inför helgen som komma skall då det är FOLKMUSIKFESTIVALEN. yes man, blir kanoners tror jag! Hmmm, och igår drog vi på Opera med klassen och fick sitta och njuta/ vissa sov/ till Othello. Sjukt coolt, och vilka pipor! Jag är nöjd denna kväll. Jag ska fortsätta vara nöjd och ah, saker måste tas tag i men det lämnar jag till morgondagen. Goder natt!

Och, sist men verkligen inte minst. Teater treornas föreställning idag " Macbeth" Ah, trots att jag endast kunde se första akt idag och hoppas på att få se andra akt imorgon, så säger jag bara. Kaaaaaaaanon bra jobbbat hörrni och sjukt snygg scenografi!! Gälet!

Carl Sagan, en astronom och författare

Så var det dags, naturkunskap och universum-prov väntar om ett antal, ganska många timmar. Närmare bestämt imorgon. Sjukt spännande att läsa om allt som människor studerat och kommar fram till under alla och alla och allla dessa år som gått sen den stora smällen. Okej, inte sen dess men sedan människan började ge sig på att försöka ta reda på dessa näst intill oförklarliga saker. Ah, underbart.

Något annat som jag känner, är så galet underbart. All träningen. Att få arbeta med alla, eller många, av de muskler som vi är försedda med. Det är ju en annan fascinerande sak. Yes, kroppen. Ah jag gillar hur som helst att en jag kommit igång med styrketräningen och NU även konditionsträning. Ye, förutom badmintonen så har en jag även börjar springa. Just nu endast på löparbandet i källarn men. Till våren, får ta mig ut då. Musiken är som en drog, allt går så mycket lättare med den. Sköna tanke, att endast få umgås med människor man tycker om, träna, spela musik, äta gott samt resa och återigen resa. Skön tanke.

Over and out

En tur och två pass

Galet vad skönt det har varit med denna långhelg. Och vilken kanon helg det blev! Övik med min älskade mor i fredags, vi kollade runt lite och satt oss och tog en låånglunch och prata tjejsnackade. Sedan begav jag mig, i den stora lysande månens sken iväg mot umeå och staden för att hänga med tegpojken och sedan dra och gymma på träna! haha spännande spännande. träningsvärk i mina axlar må jag då säga! Hmmm, vad mer? har hängt med mina brudar och tränat ännu mer samt, pluggat NK och repat med Jozzie. Ska återigen bege mig till stan nu! Bussen, går snart! GAH!

hej då!

Pumping Iron

  


Ska vi kalla det självironi? Eller bara, att jag och mamma har roligt på gymmet när det stänger. 21.30 och vi befinner oss fortfarande där inne. Tokiga. Vad brukar man säga? Sådan far sådan son och i detta fall, sådan mor sådan dotter? Dock, måste medge att mor min är en riktigt spännis. haha, min idol. Älskar dig. Äslakde mamma som klämmmde ut mig för exakt 18 år och 5 månader sen. Vi har bråkat, vi har gråtit och vi har skrattat och drivit med pappa och lillebror. Vi har rest och haft det underbart roligt. Än är det inte slut. Många många roliga stunder återstår och till slut kommer jag ta dig på gymmet. Vara starkare. Haha, hoppas jag...

Intressant dag men blandade känslor. Antar att det kan bli så ibland, men inte är det dåligt? snarare... spännande! En dag i taget, fröken flätas motto i detta liv. Har funkat tills nu och min magkänsla stämmer så kommer det fortsätta att funka. Oh yes. Folk som känner mig, kanske förstår att min tokighet och den galna sidan, har jag fått från mamma min. haha.

Den galnaste taggen

Allt prat om tågluffen med mina brudar får mig att tagga sommaren och ja, luffen som bara den! Dock, alltså. Det är en sådan knepig känsla.... jag vill att den där dagen då vi beger oss iväg ska komma nu snart, bara jag hinner packa, men samtidgt vill jag inte alls att tiden ska gå snabbt? 4 månader och 1 dag kvar tills jag och alla älskade vänner tager studenten. Galet, tiden bara flyger iväg som jag vet inte vad! Ah, okej. Lugn. Vi tar en dag i taget. Ska njuta, av varje minut! Försöka. hohoh WÖW YE! Kommer bli awesome och sedan, till hösten? Vad händer? GAAAH kollar bilder från NY och blir grymt sugen på att dra dit men hoho, london? Det lockar även det!

Sussa gott nu


Hjärtans dag

Vilken underbar dag! Började med en sovmorgon som hette duga och sedan en skinande sol som hälsade en godmorgon när man steg upp och begav sig mot bussen. Dagen kunde inte ha börjat härligare. Dock, Kallt! Vad händer? haha ah ska blir kallare nu i veckan så vi får njuta nu när det bara är kallt... höhö. En annan sak som gjorde mig som glad i kroppen! Mitt och Tildas vinter-evenemang! Hoho att klassen var på gör mig spralllig i kroppen och jag taggar att styra och mysa! Ah, 2 lektioner idag vilket gjorde att det kändes liiite liiiite ovärt att dra till skolan men ack, vad gör man inte. En duktig elev och man fick ju hänga och skratta med klassen. Hem med skön 1600 bussen och sedan go alla hjärtansdag middag som min älskade mor hade fixat. Mega god! Tur man har föräldrar som kan det där med at laga god mat. Jag måste ta och lära mig av dom. Hur ska jag klara mig utan er sedan när man beger mig ut i världen? he gå inte. denna dag, denna dag som är till alla dom som står oss nära. Ah, min älskade familj och min älskade släkt och mina älskade vänner. Jag älskar er. Ni är då si underbara och jag bliiiiir så gaaaalet glad av er alla! YES! Glad tjej, ni formar mig och ni gör mig till den hoppiga-inte-kan-stå-stilla-tjejen som jag är idag. Ye, energin får jag av er.

Ha det bäst och kram på denna hjärte dag.

Ålid

Den aktiva helgen går mot sitt slut och jag avslutar den med att bege mig till backen och susa ner för backarna med denna tös + mor min! Kylig dag men solen sken och föret var kanon skönt. Perfekt. Hoho hur skönt är det inte att vara ute en dag som denna? Jag och Molin smider planer för framtiden i lyften, den nära framtiden och den avlägsna framtiden. Spännande, att se vart livet för oss. Mina tankar om att bege mig till London i höst är väldans lockande och det kommer troligt och förhoppningsvis att bli så. Iiiiih! Galet spännande, se världen lite! DOCK, mitt mottto här i livet "ta bara en dag i taget" finns fortfarande kvar i skallen... viktigt viktigt! Ah, men det hjälps inte att dom orden finns i skallen jag är ändå sjukt taggad på vad framtiden har att ge! Världen! GALET! haha

Ah, men backen var skön idag. hoho

Universum

Att inte förstå hur saker och ting fungerar kan göra en galen, att ställa sig frågan "hur kommer det sig att det är så" " är det möjligt att...?" osv, kan göra en galen. Denna vecka har en massa massa tankar om Universum strömmmmat fram och tillbaka i mitt huvud. Sjukt fascinerande! Hur kan allt vara så stort, vad är det som gör att universum expanderar? Finns det ett " mitten" i universum? Vart? Och så mega vidare! Naturkunskapen får en att börja tänka en massa massa massa och fysiken är ju väldans spännande må jag säga. Haha åh, spännande! Blir helt pirrig i kaggen! hoho ye wööööw!

Denna vecka har gått så galet mega snabbt! trots att jag + andra vänner stannat kvar på skolan några timmar extra nästan varje dag, och så var helgen kommen. Innehållet av denna vecka är bla; Ensemble uppspel i caffan på den underbara skolan. Chill med sköna polare hela dagarna. Häng på teg med han som blivit en kanon bra polare till mig! hoho och chill med nilsanmin! haha YE! Jag är galet taggad på allt nu! ikväll beger jag mig och tränar med mor, Emelie och Molin! OCH SEDAN drar vi och fetar oss med micapika och några filmer. En chillar fredag! skönt! hoho och imorgon! GE MIG BRA VÄDER såååå blir det backen och brädan! YES!

och, tågluffen planeras. Kan det vara så att vi beger oss iväg i 22 dagar... den 20 juni. Jo kanske! där i kring. TAGGA!


Premiäråket för en jag


Oh yes, vilken aktiv helg detta varit. Sukt trevligt och mega kanon bra säger jag bara! haha, så vart en sen natt även igår... ajja bajja vilket resulterade i att jag sov ganska så länge denna morgon = jag hade inga planer på att orka fara till backen... MEN då sms: ar coolingen på den översta bilden och frågar om jag vill med. JA klart jag vill med. haha men vart är alla sakerna? ( premiäråket för mig så inget var framme) SÅ SÅ SÅ jag fick inviga mina nya pjucks från NY! sköna men ack vad less jag blev i benen. Tack vännen för att du drog med mig. Skönt att susa ner för backarna/backen. höhö. Bjur på bilder och filmer från min kära mobil. hoho

Efter de sköna turerna i backen begav vi oss hem och sedan drog jag med mor min på gymmet. Skönt, och min kropp är trött och måste nu vila. Hmm, den får göra det på bussen mot staden senare ikväll! woooow YE! Ha det gött.


Hår

Jag haver tråkigt och är rastlös. Dock, jag bör sussa lullull så OM vädret imorgon skulle vara toppen bra DÅ sticker jag till backen och har det skönt. Första åket måste bli av nu snart. Ojojoj, annars då? Hade en kung gårdag + natt i staden med underbara människor! Skolan för det första och efter den ett litet mys-gigg med Emelie på stan, lyssnade på mer musik och fikade lite innan vi drog och mötte upp brudarna Mica och Tilda för att sedan trycka i oss en burgare på MAX och bara sitta och ha det trevligt. Sedan sedan sedan, mötte vi upp Elstig och sedan... det som vi hade sett fram emot väldans länge! BIO och vi såg TANGLED ( trassel ) verkligen as bra och mega fin och rolig Disneyfilm! Se den gott folk. haha ni kan kalla mig trassel om ni vill nu, som Tilda hörde några på bion kalla mig... hoho! tokigttokigt! Ah, ut från bion och vi mådde bra MEN kvällen var inte slut på länge. Hem till Emelie igen för att ja, vad gör man, "piffa till sig hoho" till Corona där vi dansade långa pass tillsammans med diverse trevliga människor! bla, Victormannen och hans homie Adam. Hoho + alla som ville dansa! Trevlig och svettig kväll må jag då säga men ack vad roligt jag har haft. Somnade snabbt.

Denna dag har dock varit lite lite segare. Ah, lång sovmorgon hos Emelie och sedan rullade hon+ jag + Tilda söder ut igen. Hmm, har gymmat med mamma och det är allltid så niceskönt att få använda dom där så kallade musklerna som kroppen bland annat består av! YE! Taggar att dra dit imorgon igen! Blir kanon.

Tack till er alla som gjort mig till en happy happy brud. Hej

RSS 2.0